Νέοι υποψήφιοι με το Νίκο Βουδούρη – Τσίτουρα

1384

Πλησιάζοντας στις Δημοτικές Εκλογές βλέπουμε τις προεκλογικές δηλώσεις κάθε υποψηφίου Δημάρχου αλλά και τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων κάθε συνδυασμού. Ο Δήμος έχει ανάγκη από μια νέα σύνθεση Πολιτών, με Δημότες με όρεξη, αξίες και όραμα. Άτομα που θα έχουν ως κύριο μέλημα να φτιάξουν τον τόπο τους!
Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί θεωρώ ότι έχει όραμα για τον Δήμο και είμαι πεπεισμένος ότι θα το πετύχει! Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση όπου αποτελώ και εγώ μέρος της, αποτελείται από άτομα από όλες τις κοινωνικές ομάδες, με κύριο μέλημα να φτιάξουμε τον Δήμο μας!

Γιώργος Σιούτος,
Υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα.

Η ώρα της γενιάς μας έχει έρθει! Πολλοί νέοι άνθρωποι καθημερινά συσπειρώνονται με τον συνσυασμο Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, θεωρώντας ότι είναι ότι είναι η μόνη δύναμη του Δήμου, η οποία μπορεί να τον αλλάξει! Οι νέοι καθημερινά αντιμετωπίζουν μια Δημοτική Αρχή που δρα σαν να θέλει να τους διώξει και όχι να τους κρατήσει εδώ! Το νερό, τα απορρίμματα, η έλλειψη βιολογικού καθαρισμού, φαντάζουν ως πολυτέλεια για έναν Δημότη Βέλου-Βόχας εν έτει 2019. Η παραλιακή ζώνη χρόνο με τον χρόνο υποβαθμίζεται και οι παραθεριστές μας γυρνούν την πλάτη. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί έχουν δει μεγάλη πτώση του τζίρου τους και το καλοκαίρι, αλλά και το φετινό χειμώνα μετά την επέλαση του Ζορμπά. Είμαστε εδώ για να δείξουμε στο υγιές κομμάτι της κοινωνίας ότι τα προβλήματα δεν είναι άλυτα. Χρειάζεται Βούληση και αποφασιστικότητα! Γι’αυτό αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος γιατί ο ίδιος και ο συνδυασμός που μέχρι στιγμής έχει διαμορφώσει τα διαθέτουν σε μεγάλο Βαθμό! Είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη Αλλαγή! 
Η πιο μεγάλη στιγμή έχει έρθει!

Δημήτριος Μπίζιος,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Φούλη Κούτουλα-Παπουτσή,

Πτυχιούχος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Φιλολογίας
-Ειδίκευση στην ειδική αγωγή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
-Κάτοχος τίτλου σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Κοινωνική Διοίκηση Ιδιωτικού Κολεγίου

Ζούμε σε μια εποχή όπου η ανανέωση αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η δημιουργία το επόμενο κεφάλαιο προς τον Δήμο μας. Είναι γεγονός πως οι γυναίκες γνωρίζουν να μάχονται και να προσφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον συνάνθρωπο, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Έχοντας την ανάγκη να προσφέρω και εγώ ως γυναίκα και ως νέος άνθρωπος επιθυμώ την αλλαγή και τις πράξεις. Ως μητέρα και παιδαγωγός προσδοκώ ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του τόπου μας, ο οποίος θα τους δώσει τα κατάλληλα εφόδια και φυσικά την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να πετύχουν. Μέσα από τις αξίες που με δίδαξαν έμαθα να τηρώ τον λόγο μου και να τον έχω ως αρχή. Θεωρώ τιμητική την προσέγγιση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα και γι’αυτό συμπράττω με την παράταξη του. Στηρίζοντας την έννοια της προσφοράς και της συλλογικότητας αποδέχομαι την πρόταση πρόσκληση-πρόκληση. 
Όλοι μαζί αξιοποιώντας την δυναμική του Τόπου μας, οφείλουμε να προωθήσουμε τον Δήμο μας.
Είναι χρέος όλων μας.

Φούλη Κούτουλα 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Νίκος Περρής,

BA(Hons) in Business Management(Διοίκηση Επιχειρήσεων) με εξειδίκευση στην Χρηματοιοκονομική Διοίκηση από το Manchester Metropolitan University
-Τραπεζικός Υπάλληλος

Η πιο κρίσιμη ώρα για τον Δήμο μας έχει φτάσει! Η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, οφείλει να είναι προσδιορισμένη στο αύριο των Δημοτών και συγκεκριμένα στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Ειδικότερα με την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την καθιέρωση της απλής αναλογικής στους Δήμους, Πρέπει από την επομένη των εκλογών να υπάρχει κλίμα συνεργασίας, για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Σίγουρα το έργο της επόμενης Δημοτικής Αρχής είναι δύσκολο, αφού θα έχει μπροστά της, μεγάλες προκλήσεις. Γι’αυτό οι εκλογές στις 26 του Μάη είναι μείζονος σημασίας και οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν με κριτήριο αν θέλουν την στασιμότητα ή την ανάπτυξη. 
Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός του, αποτελούν την πιο υγιή και αξιόλογη πρόταση για την ανάληψη των ηνιων του Δήμου.
Θα τον αλλάξουμε τον Δήμο Βέλου-Βόχας!
Θα τα καταφέρουμε!

Νίκος Περρής,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα.

Οι άνθρωποι της Δημιουργίας οφείλουμε να είμαστε ενεργοί στις εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο μας. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν κοπιάσει ιδιαίτερα, γνωρίζουν ακριβώς Ποια είναι τα προβλήματά του τόπου τους και έχουν την δυνατότητα να τα επιλύσουν. Προφανώς καθημερινά αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας και οφείλουμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου και να τον βγάλουμε από το τέλμα που έχει περιέλθει. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτήν την εικόνα και θα το πετύχουμε! Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα διαθέτει άτομα τα οποία είναι επιτυχημένα στον χώρο που δραστηριοποιούνται και έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να πετύχουν! Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο , καθιστώντας τον σημείο αναφοράς στην περιοχή μας!

Αλέκος Καλαντζής,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Χρύσα Κολλιοπούλου,
Συνταξιούχος Υπάλληλος Υπουργείου Γεωργίας

Έχοντας Χρόνια ασχολία με τα ζητήματα της Γεωργίας και ζώντας σε έναν κατεξοχήν αγροτικό Δήμο, χρειαζόμαστε μια Δημοτική Αρχή η οποία θα καταλαβαίνει τα προβλήματα των αγροτών. Αξίζει να αναφερθεί πως ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας , έχοντας μεταξύ άλλων πολυετή ασχολία με τα αγροτικά, θεωρώ πως και γνωρίζει τα προβλήματα αλλά και το βασικότερο έχει την θέληση να τα επιλύσει. 
Πέρα από αυτό, ο νέος νόμος δίνει αυξημένες αρμοδιότητες στις γυναίκες, ώστε να ασχοληθούν με τα κοινά. Αποτελεί μια επιταγή των σύγχρονων κοινωνιών, όπου ο ρόλος της γυναίκας είναι αυξημένος και πολυσύνθετος. Αποτελεί πρόκληση και σίγουρα μια θετική εξέλιξη. Η νέα Δημοτική Αρχή πέρα από την βελτίωση της ζωής των Δημοτών, οφείλει να προάγει τον πολιτισμό, και τον αθλητισμό, στηρίζοντας πολιτισμούς και αθλητικούς συλλόγους.

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί προγραμματικά Αλλά και αξιακά, καλύπτει τα παραπάνω. Η στήριξη στον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα, αποτελεί μονόδρομο για την αναβάθμιση του τόπου μας!
Τώρα είναι η ώρα!

Χρύσα Κολλιοπούλου,
Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα.

Η νέα χρονιά μας φέρνει αντιμέτωπους με μια μεγάλη πρόκληση. Θα αλλάξει ο Δήμος Βέλου-Βόχας σελίδα; 9 και πλέον χρόνια απραξίας και απαξίωσης του Δήμου είναι πάρα πολλά και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για άλλη στασιμότητα. Ο τόπος έχει ανάγκη για ανθρώπους επιτυχημένους, με όρεξη για προσφορά στην κοινωνία και το πιο σημαντικό ανιδιοτελείς,δηλαδή χωρίς την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα και θα είμαι υποψήφιους με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στις εκλογές στις 26 Μαΐου, γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη υγιής δύναμη η οποία μπορεί να πετύχει την αναμόρφωση του Δήμου. Ήρθε η στιγμή να αλλάξει ο Δήμος Βέλου-Βόχας και είμαστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε!

Φάνης Μπάρτζης,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέλου Βόχας με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Με υψηλό το αίσθημα της αγάπης για τον τόπο μου, βλέποντας τα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα να πληθαίνουν, παρακολούθησα ενεργά τις προγραμματικές εξαγγελίες όλων των υποψηφίων Δημάρχων. Ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και ο επικεφαλής του Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα και όραμα για έναν Δήμο καλύτερο, αναπτυξιακό και φιλικό προς τους επισκέπτες. Θα ενισχύσω με την υποψηφιότητά μου τον συνδυασμό και εύχομαι Καλή μας επιτυχία! Ελπίζω το καλύτερο και το άξιο να επικρατήσουν!

Ελένη Βαρδουνιώτη,
Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.