Νέοι υποψήφιοι για την ”Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση”

1318

Οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές αποτελούν μια πρόκληση για τον τόπο μας. Θα καταφέρει άραγε ο Δήμος μας να βγεί από το τέλμα και τα αδιέξοδα που έχει μπεί; Ή απάντηση είναι: Εξαρτάται από εμάς! Το πιο σημαντικό όπλο το κατέχουν οι Δημότες και αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο, παρά οι εκλογές του Μαΐου. Μετά τα 9 χρόνια ανυπαρξίας δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν, κάνεις δεν είναι άμοιρος ευθυνών!

Οφείλουμε οι πολίτες οι οποίοι θέλουμε να δημιουργήσουμε για τον Δήμο μας, να ενεργοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί είμαι πεπεισμένη ότι έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι για την περιοχή μας! Θα τα καταφέρουμε!

Κατερίνα Παπαλέκα-Μπάρτζη,

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα.

Οι γυναίκες μπροστά!
Η γυναίκα στις σύγχρονες κοινωνίες έχει αυξημένο ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με ιδιαίτερες ευαισθησίες στον πολιτισμό, την τήρηση των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων. Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει ουραγός και στην ουσία φτωχός συγγενής συγκριτικά με τους αλλους όμορους Δήμους. Η καθημερινότητα των Δημοτών χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και ιδιαίτερα το νερό το οποίο είναι κατάλληλο για ύδρευση και ανεπαρκές τους καλοκαιρινούς μήνες για άρδευση. Τα απορρίμματα δεν μαζεύονται έγκαιρα και τα κρούσματα όπου απορρίπτονται σε χωματερές, είναι αρκετά και ιδιαίτερα ανησυχητικά. Με την χρονιά μου δραστηριοποίηση μου με τον χώρο της υγείας, δεν νοείται ένας σύγχρονος Δήμος χωρίς ασθενοφόρο, μιας και δεν διαθέτουμε κάποιο Νοσοκομείο κοντά μας.

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για να φτιάξουμε τον Δήμο μας!

Ο Δήμος μας και το χωριό μου Η Στιμάγκα, θέλουν την αλλαγή!

Μαριαλένα Μπαλαφούτα,
Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα.

Μια αλλαγή χρειάζεται πάντα την νέα γενιά για να πρωτοστατήσει. Η νέα γενιά δεν θα πρέπει να εγκλωβίζεται στο νεαρό της ηλικίας, αλλά στην όρεξη, την διάθεση για προσφορά και δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και ευημερίας, και το πιο σημαντικό την κατάθεση και υλοποίηση νέων καινοτόμων ιδεών. Είμαι ενάντια στην ανακύκλωση παλαιοκομματικών ιδεών και μεθοδεύσεων, ασχέτου του περιτυλίγματος. Έχω υψηλό το αίσθημα προσφοράς στον τόπο μου και θα παλέψω με κάθε δύναμη να αλλάξω την εικόνα του Δήμου μας! Είναι μια κρίσιμη καμπή και γιαυτό το λόγο οι δημοτικές εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία! Καθημερινά βλέπω ότι η περιοχή που διαμένω, το Καλέντζι Κορινθίας υποφέρει από τις αμέλειες και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Το νερό είναι κακής ποιότητας και πολλές φορές άφαντο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα άρδευσης και ύδρευσης. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι καθώς μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα αυτοκίνητά μας αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια μας την ζωή. Τα προβλήματά αυτά υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και η Δημοτική Αρχή φαίνεται ανήμπορη και ανίκανη να τα επιλύσει. Οφείλουμε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν μας αξίζει!

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα και να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στις δημοτικές εκλόγες του Μαϊου, γιατί κατάλαβα ότι είναι η μόνη δημοτική ομάδα, η οποία έχει και την όρεξη αλλά και τον τρόπο, να αναμορφώσει και να αναβαθμίσει τον Δήμο μας!

Γιώργος Βαρβιτσιώτης,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν την ευκαιρία σε Δημότες να ασχοληθούν ενεργά με την διοίκηση και βελτίωση του τόπου τους. Δημότες οι οποίοι δεν κατεβαίνουν στις εκλογές σαν αυτοσκοπό, αλλά για να συμβάλουν. Ο Δήμος με τα τεράστια προβλήματα Που έχει, απόρροια της απαξίωσης του από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, χρειάζεται ανθρώπους εργατικούς με υψηλό αίσθημα του “εμείς” και όχι του “εγώ”. Μόνό με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα που έχουμε περιέλθει.

Θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη υγιής δύναμη, η οποία μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αναδιαμόρφωση του Δήμου μας. Την επομένη των εκλογών θα σηκώσουμε τα μανίκια, μιας και θα έχουμε πολλή δουλειά!

Δημήτρης Μπίρης,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Οι νέοι ασφυκτιούν, ο Δήμος μαραζώνει και κυρίως γιατί οι πολίτες της ζητούν νέα πρόσωπα με «ανοιχτά» μυαλά που θα εργαστούν πάνω σε καινούργιες ιδέες και απόψεις με όραμα και δημιουργία. Ως νέος άνθρωπος και πολίτης αυτού του τόπου, έχοντας έντονους προβληματισμούς για το σήμερα αλλά και το αύριο τoυ τόπου που μεγάλωσα και αγάπησα και λειτουργώντας πάντα με λογική και δημιουργική σκέψη δέχτηκα ολοψύχως να συμμετέχω ενεργά από την πρώτη στιγμή στο Όραμα του Νίκου Βουδούρη –Τσίτουρα.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω με γόνιμο τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, για έναν Δήμο φιλικό και εξυπηρετικό προς τον πολίτη, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας , στην πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και είναι κανόνας στη ζωή μου απαράβατος. Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και ότι αν θέλω να αποκτήσω ή δημιουργήσω κάτι, θα πρέπει να δουλέψω και να κοπιάσω πολύ. Πάντα μέλημα μου είναι το κοινό καλό όλων έστω και αν αυτό ακούγεται το τέλειο.

Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον κ. Βουδούρη-Τσίτουρα Νίκο επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τον Δήμο Βέλου Βόχας σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

ΜΑΣΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ

Συνταξιούχος Αισθητικός

Μια Δημοτική Αρχή πέρα από το να εξασφαλίζει ανέσεις στην καθημερινότητα του Δημότη και να του παρέχει βασικά αγαθά, οφείλει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στον πολιτισμό. Πολιτιστικές ομάδες, λαογραφικοί σύλλογοι, αποτελούν φάρο πολιτισμού στον Δήμο μας. Μαθαίνουν στις επόμενες γενιές τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους, διατηρώντας έτσι την ταυτότητα της περιοχής μας. Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση γιατί πιστεύω ότι είναι μια δύναμη η οποία αφουγκράζεται τις ανησυχίες και θέλει να προάγει τον πολιτισμό στον Δήμο μας.

Αγγελική Παπαντωνίου,
Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.