Νέοι υποψήφιοι με τον Αννίβα

1053

Ο Αννίβας Παπακυριάκος συνεχίζει να ανακοινώνει νέους υποψηφίους για το συνδυασμό του «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου Βόχας».

Ο Σωτήρης Απ. Γερόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου.

Σωτήρης Γερόπουλος: ‘’Ο Αννίβας Παπακυριάκος πρεσβεύει την ανανέωση, την καινοτομία και την χρηστή διοίκηση’’

‘’Φίλες και φίλοι,

Η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει μεράκι και όρεξη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, σε συνδυασμό με μια πολιτο-κεντρική προσέγγιση διοίκησης. Με βασική προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας αλλά και τη δημιουργία σοβαρών υποδομών.

Το τρίπτυχο, πολιτο-κεντρική προσέγγιση διοίκησης, ανανέωση, καινοτομία που πρεσβεύει ο Δήμαρχος, κ. Αννίβας Παπακυριάκος και η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας με βρίσκουν απόλυτα εναρμονισμένο κι έτοιμο να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Γι’ αυτό και με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου, κ. Αννίβα Παπακυριάκου, να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο τέλος αυτού του αγώνα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε τα μέγιστα για ακόμα μεγαλύτερη αναπτυξιακή ώθηση κι εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιούς μου καλό και πολιτισμένο αγώνα!

Με εκτίμηση,

Σωτήρης Απ. Γερόπουλος

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc

Πανεπιστημίου Πατρών’’

Η Μαρία Μπιτσάκου υποψήφια με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου.

Μαρία Μπιτσάκου: ‘’Συμπορεύομαι με τον ικανότερο και αξιότερο συνδυασμό του τόπου μας!!!’’

‘’Αδιαμφισβήτητα μεγάλη χαρά-έκπληξη, μα και προθυμία για δημιουργία μου προκάλεσε η πρόταση του Δημάρχου μας Αννίβα Παπακυριάκου να συμπορευτώ με τον ικανότερο και αξιότερο συνδυασμό του τόπου μας, να συμπορευτώ με την Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου Βόχας  και τον Αννίβα Παπακυριάκο.

Θα προσπαθήσω να συναποτελέσω αρωγό στο δύσκολο έργο που υπηρετεί με τον βέλτιστο τρόπο, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε’’.

Μαρία Μπιτσάκου
Βοχαϊκό Κορινθίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.