Νέοι υποψήφιοι με τον Αννίβα Παπακυριάκο

1787

Μιχάλης Σδράλης: ”Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Μαζί και στο επόμενο βήμα με τον Αννίβα Παπακυριάκο”.

Θανάσης Διδασκάλου: ”Η νέα γενιά πρέπει να συμμετέχει στα κοινά, να έχει όραμα, να αγωνίζεται. Στηρίζω το δήμαρχο μας Αννίβα Παπακυριάκο”.

O Θανάσης Διδασκάλου υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Χαλκίου.

”Πιστεύω πως η νέα γενιά  πρέπει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά. Οφείλουμε να έχουμε όραμα, να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας, το καλύτερο για τον δήμο μας.

Στηρίζω το Δήμαρχο μας Αννίβα Παπακυριάκο γιατί πιστεύω μέσα από την μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι μπορεί να πάει τον τόπο μας μπροστά!!!”

Θανάσης Διδασκάλου
Φοιτητής

Μπεκιάρη – Βορινιώτη Ιωάννα: ”Αυτή είναι η επιλογή μου ΚΑΙ ζητώ την εμπιστοσύνη σας!!!”

”Αυτή είναι η επιλογή μου ΚΑΙ ζητώ την εμπιστοσύνη σας!

Η ενασχόληση με τα κοινά, πάντα με ενδιέφερε, καθώς πιστεύω ότι είναι χρέος του κάθε πολίτη να είναι ένας «ενεργός πολίτης».

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μετά και από παρότρυνση τόσο του οικογενειακού όσο και του φιλικού μου περιβάλλοντος, πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα παραπέρα, θέτοντας την υποψηφιότητά μου στην κρίση των συμπολιτών μου, με την ελπίδα ότι θα τους πείσω να με εμπιστευθούν και τη διαβεβαίωση από τη μεριά μου ότι θα έχουν, σε περίπτωση που εκλεγώ, ένα δικό τους άνθρωπο και μια δική τους δυνατή φωνή όταν τη χρειαστούν.

Προσωπικά, δεν θα είμαι ένας «άφωνος» δημοτικός σύμβουλος καθώς στη ζωή μου έμαθα να λέω πάντα την άποψη μου δυνατά και καθαρά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω σε κάθε περίπτωση.
Η απόφασή μου να είμαι στο πλευρό του Δημάρχου μας Αννίβα Παπακυριάκου και της «Δημοτικής Ενωτικής κίνησης Βέλου –Βόχας» στηρίζεται στην πεποίθησή μου, ότι όταν είμαστε μαζί, το «μπορώ» γίνεται «μπορούμε», και το «μπορούμε», σε αντίθεση με το «μπορώ», δεν έχει όρια!

Ψηφίζουμε ΚΑΙ γυναίκες για να εμπλουτισθεί η τοπική κοινωνία με νέες εμπειρίες, ευαισθησία και φαντασία!”

Θέλω | Διεκδικώ | Επιλέγω | Στηρίζω | Ψηφίζω
ΜΠΕΚΙΑΡΗ-ΒΟΡΙΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αννίβα Παπακυριάκο

Σύμβουλος Marketing
Γιάννα Μπεκιάρη

Θεόδωρος Ράπτης: ”Μαζί και στο επόμενο βήμα με τον Αννίβα Παπακυριάκο.”

Σπύρος Μπιτσάκος: ”Μαζί με το Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο και την επόμενη τετραετία.”

Σπύρος Μπιτσάκος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βοχαϊκού

”Μετά από 13 χρόνια στο αξίωμα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βοχαϊκού στηρίζω και πάλι το Δήμαρχό μας Αννίβα Παπακυριάκο  γιατί είναι η πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή και μαζί θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.”

Σπύρος Μπιτσάκος
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βοχαϊκού

Χρήστος Μαγγίνας: ”Στηρίζω την πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή.”

Χρήστος Μαγγίνας, υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού

”Στηρίζω το Δήμαρχο μας Αννίβα Παπακυριάκο γιατί είναι η πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για τον τόπο μας και θέτω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού.”

Χρήστος Μαγγίνας
Καλέντζι Κορινθίας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: ”Η πρόταση του συνδυασμού μας αποτελεί ένα ανανεωμένο και διευρυμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο στηρίζει την δημοτική μας αρχή και υποστηρίζεται από αυτήν, κυρίως από τον Δήμαρχο μας Αννίβα Παπακυριάκο.”

”Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες,
Συνδημότες και συγχωριανοί μας,

Με  μεγάλη χαρά, αποφασιστικότητα , τόλμη και παρρησία, παρουσιάζουμε τον συνδυασμό μας και τους υποψήφιους μας για την Κοινότητα του χωριού μας, την Κοινότητα της Στιμάγκας.

Είμαστε ο συνδυασμός που διεκδικεί να αναλάβει την προεδρία και το συμβούλιο της Κοινότητας του χωριού μας, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 Μαϊου 2019.

Η πρόταση του συνδυασμού μας αποτελεί ένα ανανεωμένο και  διευρυμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο στηρίζει την Δημοτική μας Αρχή και υποστηρίζεται από αυτήν, κυρίως  από τον Δήμαρχό μας Αννίβα Παπακυριάκο.

Η Κοινότητα της Στιμάγκας είναι το χωριό μας. Είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, που εργαζόμαστε, ο τόπος που ζούμε εμείς  και οι οικογένειές μας, ο τόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα του χωριού μας, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Δεν έχουμε διάθεση για μεγάλα λόγια και ανεφάρμοστα προγράμματα.

Είμαστε έξω και πέρα από κάθε μικροπολιτική της ιδιοτέλειας, πέρα και πάνω από δεύτερες σκέψεις, έξω από κάθε ιδιωτικό συμφέρον”.

Είμαστε στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο ΕΓΩ.

Αυτό είναι το κυρίαρχο σύνθημά μας. Βλέπουμε  ανεξάρτητα, καθαρά, αγαπάμε με πάθος τον τόπο μας κι έχουμε την δύναμη, κοιτώντας όλους εσάς στα μάτια, να διεκδικήσουμε την  ψήφο σας και να σας δώσουμε την υπόσχεση:

» Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τον  τόπο μας, έναν τόπο στον οποίο χαίρεσαι να ζείς και να τον  ζείς, για όλους εμάς και τα παιδιά μας.΄΄

Σας ευχαριστούμε    εκ των προτέρων

Oι υποψήφιοι σύμβουλοι Κοινότητας Στιμάγκας:

Όλγα – Αικατερίνη Ζάρκου Βρεφονηπιαγωγός
Φραγκούλη Κων/να Ιδιωτική Υπάλληλος
Μπαλαφούτας Δημήτριος Αγρότης
Αντωνόπουλος Θεοφάνης Αγρότης
Καλαντζής Δημήτριος Αγρότης

Βασίλης Τρωγάδης: ”Είμαστε οι επιλογές μας, μαζί και στο επόμενο βήμα.”

Ο Δημήτρης Καλλίρης θέτει υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βοχαϊκού.

”Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βοχαϊκού στο πλευρό του Δημάρχου μας Αννίβα Παπακυριάκου, τον οποίο θεωρώ την πιο αξιόπιστη επιλογή για τον τόπο μας, την πιο αξιόπιστη επιλογή για το Δήμο μας.

Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου”.

Δημήτρης Καλλίρης – Βοχαϊκό

Καλωσορίζουμε τον υποψήφιο για το Τοπικό Συμβούλιο Βραχατίου Βασίλη Μπουγά.

Ο Βασίλης Μπουγάς  είναι ένα από τα αγαπητά  και ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας του Βραχατίου, γιος του αείμνηστου Μιχάλη Μπουγά, ενός ανθρώπου με μεγάλη αυτοδιοικητική προσφορά και θετική συμβολή στην εξέλιξη και την πρόοδο του Βραχατίου.

Ευχόμαστε στο Βασίλη Μπουγά να φανεί αντάξιος αυτής της βαριάς κληρονομιάς και να προσφέρει με το ίδιο σθένος, την ίδια αξία και ποιότητα στα ΄΄κοινά΄΄ του Βραχατίου, στα ΄΄κοινά΄΄ του Δήμου μας.

Χάρης Κωστάκος: ”Μαζί και στο επόμενο βήμα με τον Αννίβα Παπακυριάκο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.