Νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Βουδούρη – Τσίτουρα

1670

Κατερίνα Παπαλέκα-Μπάρτζη

Οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές αποτελούν μια πρόκληση για τον τόπο μας. Θα καταφέρει άραγε ο Δήμος μας να βγεί από το τέλμα και τα αδιέξοδα που έχει μπεί; Ή απάντηση είναι: Εξαρτάται από εμάς! Το πιο σημαντικό όπλο το κατέχουν οι Δημότες και αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο, παρά οι εκλογές του Μαΐου. Μετά τα 9 χρόνια ανυπαρξίας δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν, κάνεις δεν είναι άμοιρος ευθυνών!

Οφείλουμε οι πολίτες οι οποίοι θέλουμε να δημιουργήσουμε για τον Δήμο μας, να ενεργοποιηθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας! 

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί είμαι πεπεισμένη ότι έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι για την περιοχή μας! Θα τα καταφέρουμε!

Κατερίνα Παπαλέκα-Μπάρτζη,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Οι γυναίκες μπροστά!
Η γυναίκα στις σύγχρονες κοινωνίες έχει αυξημένο ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με ιδιαίτερες ευαισθησίες στον πολιτισμό, την τήρηση των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων. Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει ουραγός και στην ουσία φτωχός συγγενής συγκριτικά με τους αλλους όμορους Δήμους. Η καθημερινότητα των Δημοτών χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και ιδιαίτερα το νερό το οποίο είναι κατάλληλο για ύδρευση και ανεπαρκές τους καλοκαιρινούς μήνες για άρδευση.

Τα απορρίμματα δεν μαζεύονται έγκαιρα και τα κρούσματα όπου απορρίπτονται σε χωματερές, είναι αρκετά και ιδιαίτερα ανησυχητικά. Με την χρονιά μου δραστηριοποίηση μου με τον χώρο της υγείας, δεν νοείται ένας σύγχρονος Δήμος χωρίς ασθενοφόρο, μιας και δεν διαθέτουμε κάποιο Νοσοκομείο κοντά μας. 

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για να φτιάξουμε τον Δήμο μας! 
Ο Δήμος μας και το χωριό μου Η Στιμάγκα, θέλουν την αλλαγή!

Μαριαλένα Μπαλαφούτα,
Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Μια αλλαγή χρειάζεται πάντα την νέα γενιά για να πρωτοστατήσει. Η νέα γενιά δεν θα πρέπει να εγκλωβίζεται στο νεαρό της ηλικίας, αλλά στην όρεξη, την διάθεση για προσφορά και δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και ευημερίας, και το πιο σημαντικό την κατάθεση και υλοποίηση νέων καινοτόμων ιδεών. Είμαι ενάντια στην ανακύκλωση παλαιοκομματικών ιδεών και μεθοδεύσεων, ασχέτου του περιτυλίγματος. Έχω υψηλό το αίσθημα προσφοράς στον τόπο μου και θα παλέψω με κάθε δύναμη να αλλάξω την εικόνα του Δήμου μας! Είναι μια κρίσιμη καμπή και γιαυτό το λόγο οι δημοτικές εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία! Καθημερινά βλέπω ότι η περιοχή που διαμένω, το Καλέντζι Κορινθίας υποφέρει από τις αμέλειες και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής.

Το νερό είναι κακής ποιότητας και πολλές φορές άφαντο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα άρδευσης και ύδρευσης. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι καθώς μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα αυτοκίνητά μας αλλά και να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια μας την ζωή. Τα προβλήματά αυτά υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και η Δημοτική Αρχή φαίνεται ανήμπορη και ανίκανη να τα επιλύσει. Οφείλουμε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν μας αξίζει!

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα και να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στις δημοτικές εκλόγες του Μαϊου, γιατί κατάλαβα ότι είναι η μόνη δημοτική ομάδα, η οποία έχει και την όρεξη αλλά και τον τρόπο, να αναμορφώσει και να αναβαθμίσει τον Δήμο μας!

Γιώργος Βαρβιτσιώτης, 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν την ευκαιρία σε Δημότες να ασχοληθούν ενεργά με την διοίκηση και βελτίωση του τόπου τους. Δημότες οι οποίοι δεν κατεβαίνουν στις εκλογές σαν αυτοσκοπό, αλλά για να συμβάλουν. Ο Δήμος με τα τεράστια προβλήματα Που έχει, απόρροια της απαξίωσης του από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, χρειάζεται ανθρώπους εργατικούς με υψηλό αίσθημα του “εμείς” και όχι του “εγώ”. Μόνό με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα που έχουμε περιέλθει. 

Θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη υγιής δύναμη, η οποία μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αναδιαμόρφωση του Δήμου μας. Την επομένη των εκλογών θα σηκώσουμε τα μανίκια, μιας και θα έχουμε πολλή δουλειά! 

Δημήτρης Μπίρης,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα

ΜΑΣΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Οι νέοι ασφυκτιούν, ο Δήμος μαραζώνει και κυρίως γιατί οι πολίτες της ζητούν νέα πρόσωπα με «ανοιχτά» μυαλά που θα εργαστούν πάνω σε καινούργιες ιδέες και απόψεις με όραμα και δημιουργία. Ως νέος άνθρωπος και πολίτης αυτού του τόπου, έχοντας έντονους προβληματισμούς για το σήμερα αλλά και το αύριο τoυ τόπου που μεγάλωσα και αγάπησα και λειτουργώντας πάντα με λογική και δημιουργική σκέψη δέχτηκα ολοψύχως να συμμετέχω ενεργά από την πρώτη στιγμή στο Όραμα του Νίκου Βουδούρη –Τσίτουρα.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω με γόνιμο τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του τόπου μας, για έναν Δήμο φιλικό και εξυπηρετικό προς τον πολίτη, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας , στην πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και είναι κανόνας στη ζωή μου απαράβατος. Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και ότι αν θέλω να αποκτήσω ή δημιουργήσω κάτι, θα πρέπει να δουλέψω και να κοπιάσω πολύ. Πάντα μέλημα μου είναι το κοινό καλό όλων έστω και αν αυτό ακούγεται το τέλειο.
Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον κ. Βουδούρη-Τσίτουρα Νίκο επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τον Δήμο Βέλου Βόχας σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Μια Δημοτική Αρχή πέρα από το να εξασφαλίζει ανέσεις στην καθημερινότητα του Δημότη και να του παρέχει βασικά αγαθά, οφείλει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στον πολιτισμό. Πολιτιστικές ομάδες, λαογραφικοί σύλλογοι, αποτελούν φάρο πολιτισμού στον Δήμο μας. Μαθαίνουν στις επόμενες γενιές τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους, διατηρώντας έτσι την ταυτότητα της περιοχής μας. Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση γιατί πιστεύω ότι είναι μια δύναμη η οποία αφουγκράζεται τις ανησυχίες και θέλει να προάγει τον πολιτισμό στον Δήμο μας.

Αγγελική Παπαντωνίου,
Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου αποτελούν μια πρόκληση. Θα μπορέσει ο Δήμος Βέλου-Βόχας να αναδομηθεί και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση ή θα συνεχίσει την φθίνουσα πορεία του σήμερα; 
Οι Δημότες έχουν στα χέρια τους την τύχη του Δήμου και οφείλουν με την επιλογή τους να αλλάξουν την τωρινή κατάσταση. Η τωρινή Δημοτική Αρχή με τα 9 και πλέον χρόνια διακυβέρνησης του Δήμου, έδειξε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας παρακολουθήσει τις απόψεις του συνδυασμού και έχοντας πεισθεί ότι ο συνδυασμός αποτελεί την μόνη υγιής Δύναμη στον Δήμο μας.

Βασίλης Γόγολας,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα

Η αλλαγή του εκλογικού συστήματος εκτός πολλών άλλων, απέδειξε την ισχυροποίηση του ρόλου των γυναικών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πλέον ο μύθος ότι μόνο το ένα φύλο ασχολείται με την αυτοδιοίκηση και την πολιτική γενικότερα, καταρρίπτεται. Η γυναίκα έχει αυξημένο ρόλο στις σύγχρονες κοινωνίες. Πέρα από αυτό, ο Δήμος χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή ενημερωμένη με τα σύγχρονα προβλήματα και τις σύγχρονες ανάγκες, με κοινωνικά ερεθίσματα, που να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στις εκλογές της 26 Μαΐου, γιατί είμαι πεπεισμένη ότι μπορεί να καλύψει ότι ανέφερα παραπάνω. Ο συνδυασμός που αποτελώ και εγώ μέρος του, αποτελείται από ανθρώπους ικανούς, με όρεξη, μεράκι, με φιλοδοξία να πετύχουμε να αλλάξουμε τον Δήμο, χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Ο Δήμος μπορεί να αλλάξει πρόσωπο και είμαι αισιόδοξη ότι θα αλλάξει σελίδα στις 26 Μαΐου!

Βίκυ Μπαχταλιά-Παπαδημητρίου,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα


Δημήτρης Ζάρκος

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής

Οικονομικών Επιστημών Ε.Κ. Πανεπηστημίου Αθηνών

MSc Εφαρμοσμένης Χρηματοοικονομικής – Ειδίκευση στην Ελεγκτική και Λογιστική

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποτελούν ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο Δήμο δίνοντας τη σκιτάλη σε νέα πρόσωπα με όραμα, σχέδιο και ικανότητες. Για να βγει αυτός ο τόπος από την παρακμή και το τέλμα χρειάζονται πρόσωπα με σεβασμό στους θεσμούς και επίγνωση του βάρους της ευθύνης προς εκείνους που εκπροσωπούν.
Για αυτό το λόγο οι δημότες θα πρέπει να καταλάβουν οτι η ψήφος τους ειναι πολύτιμη για την ποιότητα των ανθρώπων που θα επιλέξουν να λαμβάνουν αποφάσεις εκ μέρος τους.

Ο συνδιασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον κ. Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα έχει όλα τα υλικά που χρειάζονται για να οικοδομηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες οι οποίοι έχουν χάσει την πίστη τους για εκείνους που τους εκπροσωποόυν αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον.

Μπροστά στην πρόκληση να λάβω μέρος σε αυτή την προσπάθεια για αλλαγή αποφάσισα να συστρατευτώ με τα υπόλοιπα μέλη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και να συμβάλω προσφέροντας πρώτα από όλα την όρεξη, τις γνώσεις και το μεράκι μου ευελπιστώντας για ένα Δήμο κόντα στους πολίτες, με διαφάνεια, υποδομές και ποιότητα ζωής που όλοι αξίζουμε.

Δημήτριος Ζάρκος,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:
Βιογραφικό:
Απόφοιτος οδοντοτεχνίκης.
Εργάστηκα ως σκαλιστής κρυστάλλων με δικιά μου βιοτεχνία.
Σχεδιαστής μόδας με δικό μου οικο με επωνυμία Ιωάννης.
Δραστηροποιηθηκα σε εμπορικές συμφωνίες εντός κ εκτός Ελλάδος σε Ευρώπη κ Αφρική.
Δραστηριοποιήθηκα στις ανανεώσιμες ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας.

” Όντας λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και γνωρίζοντας σε βάθος τα προβλήματα που κυριαρχούν στον Δήμο μας, δεν θα μπορούσα πάρα να συμμετέχω σε μια προσπάθεια απαλλαγής του Δήμου μας από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή. Τα προβλήματα λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους τους Δημότες. Το όραμα του συνδυασμού αλλά και του επικεφαλής είναι να αλλάξουμε τον Δήμο. Να τον βελτιώσουμε, να γίνει πιο προσιτός σε όλους και πιο όμορφος. Και θα το πετύχουμε! Οι Δημότες έχουν την δυνατότητα να απαλλαχθούν από την στασιμότητα και να πορευτούν με μια Δημοτική Αρχή σύγχρονη και αναπτυξιακή! Είναι στο χέρι των Δημοτών να πετύχουμε όλοι μαζί την μεγάλη Αλλαγή! 
Στις 26 του Μάη ψηφίζουμε την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα.

Γιάννης Λιούλιας,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία, ώστε ο Δήμος να αλλάξει πρόσωπο. Χρειάζονται Δημότες με όραμα να αλλάξουν τον Δήμο, μιας και έχει έρθει σε οριακό σημείο. Δημότες με αυξημένο αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία και με μοναδικό κριτήριο την βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα Γιατί κατάλαβα πως είναι ο μόνος συνδυασμός, με ισχυρό αίσθημα προσφοράς και το σημαντικότερο, χωρίς προσωπικά οφέλη και επιδιώξεις. Στις 26 Μαΐου οι δημότες λοιπόν κληθούν να απαντήσουν στα διλήμματα ανάπτυξη ή Στασιμότητα, πρόοδος ή παρακμή.

Απόστολος Αργυρόπουλος, 
Υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Αθανασία Μπακλώρη,
Αισθητικός

Η νέα γενιά σηματοδοτεί την ανανέωση σε μια Δημοτική Ομάδα και αργότερα σε μια Δημοτική Αρχή. Οι νέοι έχουν σύγχρονες ιδέες αλλά και σύγχρονο τρόπο αντίληψης. Ο τόπος μας έχει πολλά προβλήματα, τα οποία απαιτούν ανθρώπους με όρεξη, μεράκι, όραμα για τον τόπο τους. Από την άλλη μεριά, ο νέος εκλογικός νόμος δίνει αυξημένες αρμοδιότητες στις γυναίκες, ενισχύοντας και ουσιαστικά υπενθυμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η γυναίκα στις σύγχρονες αναπτυγμένες κοινωνίες. Έχοντας έντονες ανησυχίες στον χώρο του πολιτισμού Αλλά και του αθλητισμού, οφείλει η νέα Δημοτική Αρχή να δώσει βάρος εκεί και να ενισχύσει τους 2 αυτούς χώρους. 

Τέλος η παραλιακή ζώνη η οποία αποτελεί και το στολίδι του Δήμου μας, χρειάζεται περισσότερη προσοχή και πρέπει να αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, κάτι που σήμερα δεν ισχύει. 
Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση , γιατί είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας και να φέρουμε αναπτυξιακό χαρακτήρα στον τόπο μας. Αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον ! Θα τα καταφέρουμε!

Αθανασία Μπακλώρη,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

Κώστας Τσακωνόπουλος 
Πτυχιούχος Μαθηματικός, Πανεπιστήμιο Πατρών 
Τραπεζικός Υπάλληλος

Η ώρα της μεγάλης αλλαγής έχει έρθει στον Δήμο μας! Ο νέος κόσμος απαιτεί μια σύγχρονη πορεία και στροφή στην ανάπτυξη και την πρόοδο! Οφείλουμε να αλλάξουμε την τωρινή κατάσταση του Δήμου μας και δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και κυρίως τις συνθήκες, για την αναδιαμόρφωσή του! Έχουμε όραμα και σχέδιο για τον Δήμο μας. Ένα σχέδιο με έμφαση στην ανάπτυξη, υλοποιήσιμο, σεβόμενο τις ιδιαιτερότητες του Δήμου αλλά και των Δημοτών, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Είναι γεγονός ότι οι Δημότες δεν αισθάνονται τον Δήμο ως κομμάτι τους.

Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις Δημότη-Δήμου και να ενεργοποιήσουμε τους Δημότες σε συλλογικές δράσεις! Η καθημερινότητα των Δημοτών χρήζει βελτίωσης, είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε και αποτελεί στοίχημα για εμάς η άμεση βελτίωσή της. Προγραμματικά ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας Αλλά και ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση θέτει ως πρωταρχικό στόχο την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών αλλά και την συνολικότερη ανάπτυξη του Δήμου μας, γεγονός που μου δεν μου έδινε άλλη επιλογή παρά να αποδεχθώ την πρόταση του για συνολική αναδιαμόρφωση της περιοχής μας. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο στον οποίο θα είμαστε περήφανοι για αυτόν! Και θα το πετύχουμε!

Κώστας Τσακωνόπουλος,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.