Νέες υποψηφιότητες για το Συνδυασμό του Βαγγέλη Ανδριανάκου

1394

Ανοιχτή επιστολή των 15 πρώτων Υποψηφίων του Συνδυασμού του Βαγγέλη Ανδριανάκου «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν αν η Νεμέα θα τραβήξει μπροστά ή αν θα μείνει στάσιμη, αδρανής και υποβαθμισμένη.  Είναι επίσης σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Δεν ψηφίζουμε κόμματα και η στήριξη και η ανάδειξη προσώπων ως επικεφαλής, όπως και η ψήφος μας, θα είναι μία διαδικασία ευθύνης απέναντι σε μας τους ίδιους και τον τόπο μας.

Ο Δήμος Νεμέας, χρειάζεται σήμερα έναν δήμαρχο με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σοβαρό, δραστήριο και εργατικό, που θα ενώνει και δεν θα διχάζει, που θα θέτει ως προτεραιότητά του το κοινό καλό, που θα επιδιώκει τη συνεργασία και τη συναίνεση, την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής: υπηρέτησε και υπηρετεί έως σήμερα, από οποιαδήποτε θέση κι αν βρέθηκε, με σοβαρότητα, εργατικότητα, τιμιότητα και πολιτικό πολιτισμό  την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι γνωστή η διαδρομή του, η εμπειρία του και η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία όχι μόνο της Νεμέας αλλά και της Κορινθίας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ λοιπόν τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟ στην υποψηφιότητά του για Δήμαρχο Νεμέας και συστρατευόμαστε μαζί του,  ανακοινώνοντας τη συμμετοχή μας  στο συνδυασμό «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ», ένα συνδυασμό ανεξάρτητο από κομματικές περιχαρακώσεις, αγκυλώσεις και προκαταλήψεις ετών. Ένα συνδυασμό με σχέδιο για τον Δήμο μας, που φτιάχτηκε από τα καθημερινά μας βιώματα αλλά και τη δική σας γνώμη,  από τις συζητήσεις μας μαζί σας και τις κοινές μας εμπειρίες. Ένα συνδυασμό, που θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για μια νέα πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Νεμέας.

Τιμήστε μας με την ψήφο σας και δώστε μας τη δυνατότητα να δουλέψουμε με ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, σεβασμό – και κυρίως με την αγάπη που διαθέτουμε όλοι για τη Νεμέα – για ένα Δήμο σύγχρονο, δυνατό, κοινωνικά δίκαιο, αναπτυξιακά δυναμικό, πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» :

1.- ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ του Σωτηρίου
2.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Δημητρίου
3.- ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ του Δημητρίου
4.- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ του Κωνσταντίνου
5.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ του Ευθυμίου
6.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΜΝΙΑΤΗΣ του Κωνσταντίνου
7.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ του Ευθυμίου
8.- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ του Δημητρίου
9.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΓΚΟΦΑΣ του Γεωργίου
10.- ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΑΜΠΛΗ – ΦΙΛΝΤΙΣΗ του Κωνσταντίνου
11.- ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗ του Φωτίου
12.- ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ – ΣΚΑΖΑ του Γεωργίου
13.- ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΠΠΑ – ΣΤΑΘΗ του Παναγιώτη
14.- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ του Κωνσταντίνου
15.- ΦΩΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ του Νικολάου

Πηγή: NEMEA PRESS – https://www.nemeapress.gr/2019/03/08/anoichti-epistoli-ton-15-proton-ypopsifion-toy-syndyasmoy-toy-vaggeli-andrianakoy-mazi-gia-ti-nemea/?fbclid=IwAR2EDZnM1k49dNZ2rCzYlONm7pIgyR1nwfaeqPUTNfbS69CW5XsGdz6bZlM

Ακόμα τρεις υποψηφίους ανακοίνωσε ο Ανδριανάκος.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

με ρεαλισμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους σας και κυρίως πιστεύοντας ότι η Νεμέα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο, αντιθέτως πρέπει να γυρίσει στην ανάπτυξη και την ευημερία και να αναδειχτεί σ’ έναν όμορφο και ζωντανό Δήμο στον οποίο θα αξίζει να ζούμε και να δουλεύουμε, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητά μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του Βαγγέλη Ανδριανάκου και σας ζητάμε να μας στηρίξετε στην απόφασή μας αυτή με την ψήφο σας.

Στις 26 Μαΐου 2019, πρέπει να σταθούμε όλοι μπροστά στην κάλπη με σοβαρότητα και να αναλάβουμε ο καθένας μας την ευθύνη που του αναλογεί για το μέλλον του Δήμου μας.

Γιατί, τελικά, η μεγάλη κερδισμένη ή χαμένη αυτών των δημοτικών εκλογών, θα είναι µόνο η Νεμέα.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»:

Μπαραφάκα Αγγελική του Χρήστου
Μπεκιάρη – Μαλακού Ελένη του Νικολάου
Νικολάου Ζανίν του Ιωάννη

Πηγή: NEMEA PRESS – https://www.nemeapress.gr/2019/03/28/nees-ypopsifiotites-gia-to-syndyasmo-toy-vaggeli-andrianakoy/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.