Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης για τη Νέα Πελοπόννησο

  1158

  -Την υποψηφιότητα της Άννας Νικολαΐδου-Σεϊτανάκη στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης.

  Την υποψηφιότητα της κας Άννας Νικολαΐδου – Σεϊτανάκη στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

  Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι «με ικανοποίηση ανακοινώνω τη συμμετοχή της Άννας Νικολαΐδου για ακόμα μια φορά στην κοινή μας προσπάθεια για το παρόν, το μέλλον και την προοπτική της Λακωνίας και της Πελοποννήσου και της εύχομαι καλή επιτυχία».

  Η κα Νικολαΐδου από την πλευρά της δήλωσε «με ιδιαίτερη τιμή συμμετέχω εκ νέου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Πελοποννήσου. Στόχος μου είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Λακωνίας και τη Πελοποννήσου, ώστε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών της».

  -Την υποψηφιότητα της Σοφίας Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

  Την υποψηφιότητα της κας Σοφίας Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

  «Καλωσορίζω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου τη Σοφία Παπαδοπούλου, μια προσωπικότητα με σημαντικό επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο, αλλά και κοινωνική δραστηριότητα. Με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας στην Κορινθία αποδεικνύει τη δυναμική ενσωμάτωσης νέων υγιών δυνάμεων στην προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

  «Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπώ βαθιά τον τόπο μου και είμαι κοντά στον συμπολίτη μου μέσα από την ενεργή επαγγελματική και κοινωνική μου δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια. Η πολιτική δραστηριοποίηση ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός μου είναι να βλέπω τον τόπο μου να προοδεύει και να εξελίσσεται. Αισθάνομαι ότι το προσωπικό μου όραμα μπορώ να εκπληρώσω με αρωγό και καθοδηγητή τον Πέτρο Τατούλη, τον οποίο ευχαριστώ για την τιμητική του πρόταση. Κυρίως όμως τον ευχαριστώ που με παρότρυνε να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και μου ενέπνευσε την φλόγα να συνδράμω στον αγώνα για το μέλλον που αξίζει στην Πελοπόννησό μας» δήλωσε η κα Σοφία Παπαδοπούλου.

  -Την υποψηφιότητα της Έφης Ψυχογυιού με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

  Την υποψηφιότητα της κας Έφης Ψυχογυιού στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Αργολίδα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

  «Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου την Έφη Ψυχογυιού. Είμαι βέβαιος ότι με την επιστημονική της κατάρτιση, την εμπειρία και την ενεργό συμμετοχή της στα αθλητικά δρώμενα της Πελοποννήσου και ειδικά της Αργολίδας, θα ενισχύσει την προσπάθειά μας. Η συμμετοχή της στην παράταξή μας αποδεικνύει την πολυδιάστατη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου και τη δυνατότητά της να ενσωματώνει συνεχώς νέες δυνάμεις της κοινωνίας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

  «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, με χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας κ. Πέτρου Τατούλη και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες  περιφερειακές εκλογές με τη παράταξή του » Νέα Πελοπόννησο». Έχω διανύσει μια μακρά πορεία και διαθέτω σημαντική εμπειρία πια στον χώρο του αθλητισμού. Όπλα μου είναι οι αξίες του ολυμπισμού, τις οποίες εδώ κ πολλά χρόνια διδάσκομαι, προασπίζω αλλά και διδάσκω σε μικρότερους ή μεγαλύτερους αθλητές κ αθλήτριες, και δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλη μου την ψυχή και όλες μου τις δυνάμεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Ζω στη Πελοπόννησο και αγαπώ τη Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της. Κύριε Τατούλη σας ευχαριστώ θερμά για το κάλεσμα σας και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία» δήλωσε η κα Έφη Ψυχογιού.

  -Την υποψηφιότητα της Ελένης Λαμπίρη του Αναργύρου στην Αργολίδα με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

  Την υποψηφιότητα της κας Ελένης Λαμπίρη του Αναργύρου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Αργολίδα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

  «Καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου την Ελένη Λαμπίρη, μιας προσωπικότητας που θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

  Από την πλευρά της η κα Ελένη Λαμπίρη δήλωσε «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη, προκειμένου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για την προοπτική και την ανάπτυξη της Αργολίδας και της Πελοποννήσου».

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.