Νέα αρχή και νέα εποχή για τον moriasnews.gr

  1403

  Βλέπουμε ότι πριν καλά καλά μπούμε στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όχι όμως της πολιτικής αντιπαράθεσης, των προγραμμάτων, των θέσεων, των προτάσεων,  των προσωπικοτήτων, αλλά των αρνητικών αναφορών και των δηλώσεων για να βγουν αρνητικά στην φόρα, στο πως θα «ξεκάνουμε» δηλαδή τον αντίπαλο.

  Ως οικογένεια Ραψωματιώτη δεν γίναμε ποτέ και σε καμία περίπτωση και ούτε πρόκειται να γίνουμε τώρα, αλλά ούτε και στο μέλλον, μέρος μιας τέτοιας λογικής, που μόνο κατάρρευση αρχών και αξιών δείχνει και τελικά επικράτηση των ισχυρών και όχι του αποδοτικού και αποτελεσματικού.

  Μια νέα αρχή λοιπόν μπαίνει στο moriasnews.gr, ένα καθαρά πολιτικό site το οποίο πλέον θα βρίσκεται παντού, θα παρουσιάζει τους πάντες και τα πάντα.

  Με νέα φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα και λογικές, η Rap Media και ο Moriasnews κάνει το άλμα προς την κοινωνία των αξιών, των αρχών της πραγματικής προόδου και προοπτικής.

  Η γνώμη μας θα βρίσκεται μόνο στην λογική της καλύτερης κατανόησης των όσων λέγονται ή παρουσιάζονται, σεβόμενοι τους πάντες, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε με αυτά που λένε ή κάνουν.

  Οι πολίτες και αναγνώστες μας έχουν τη δυνατότητα να προβληματιστούν και να αποφασίσουν. Δεν χρειάζονται ούτε κάποιους να τους φοβίζουν, ούτε να τους “απειλούν”  αλλά ούτε και με το ζόρι να τους κάνουν να δεχτούν τη γνώμη που αυτοί θέλουν να τους παρουσιάσουν.

  Κάλεσμα σε όλους και σε όλες που αποφάσισαν να “εκτεθούν” σε αυτές τις εκλογές θα κάνουμε μέσα από την ιστοσελίδα του moriasnews.gr και μέσα από το τηλεοπτικό μας studio και το web, Morias TV.

  Ακόμα και σε επίπεδο τηλεόρασης και με την συνεργασία μας με την Αρκαδική τηλεόραση, θα δίνουμε το στίγμα της Κορινθίας παντού.

  Και πραγματικά κανένα δισταγμό δεν έχουμε να πάμε κόντρα στις λογικές που επικρατούν δυστυχώς σήμερα, γιατί δεν έχουμε και δεν εκπροσωπούμε άλλα συμφέροντα, κομματικά, περιφερειακά ή δημοτικά, πέρα από την πραγματική, ίσως και ρομαντική, αλλά ουσιαστική και πολύπλευρη ενημέρωση.

  Ανοίγουμε και δίνουμε βήμα σε όποιον ή όποια, επώνυμα, θέλει να καταθέσει τις απόψεις του και διευρύνουμε τις συνεργασίες μας.

  Παρουσιάζουμε συνεντεύξεις γνωριμίας με τους υποψηφίους.

  Δημιουργούμε αντιπαραθέσεις θέσεων και προτάσεων, μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων με υποψηφίους αντίπαλων συνδυασμών.

  Δίνουμε βήμα σε όλους.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.