Νανόπουλος-Κατσής, Πρύτανης Πα.Πελ.: Τι ειπώθηκε για τις κτιριακές υποδομές του Πανεπιστημίου

4432

Θέματα ενδυνάμωσης και στήριξης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ειδικότερα της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών που έχει έδρα την Κόρινθο συζήτησαν την Παρασκευή 9-4-2021 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος.

Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των κτιριακών υποδομών της Σχολής στην Κόρινθο.

Ο Πρύτανης, σε συνέχεια προηγούμενου αιτήματός του, ζήτησε να προωθηθεί το ζήτημα της παραχώρησης χώρου στον υπό ανέγερση χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κορίνθου ώστε να δοθεί μία μόνιμη λύση στο θέμα των κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου στην Κόρινθο συμβάλλοντας παράλληλα στην αναδημιουργία και αναβάθμιση του κέντρου της πόλης μέσω της προσέλκυσης της πολυπληθούς φοιτητικής κοινότητας των 2 τμημάτων της Σχολής.

Ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Πρύτανη και δεσμεύθηκε για την προώθησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να κατοχυρωθεί η παρουσία του
Πανεπιστημίου στην πόλη της Κορίνθου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη διατήρησης ενός διαλόγου σε τακτική βάση προς αμοιβαίο όφελος για την επίλυση πιθανών προβλημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.