«Παραμυθομαγειρέματα. Μεσογειακή διατροφή και παραμύθια» στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, Δημητσάνα: Εκπαιδευτικές δράσεις για όλους

951

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (ώρες 10:30 και 12:30) εκδηλώσεις ενημέρωσης και δραστηριοτήτων για παιδιά 4 ετών και άνω, με τίτλο «Παραμυθομαγειρέματα. Μεσογειακή διατροφή και παραμύθια», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Η παιδαγωγός Ελένη Κουσκουρέλου αναλαμβάνει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε θέματα διατροφής. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη μεσογειακή διατροφή, να αντιληφθούν τα οφέλη της για τον ανθρώπινο οργανισμό και να λάβουν ποικίλα ερεθίσματα και γνώσεις προκειμένου να την υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους. Η δράση περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια μαγειρικής, ζωγραφικής και φιλαναγνωσίας, σε συνδυασμό με θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια και κουίζ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.