Με μπροστάρηδες τους νέους ο Πελοπίδας

9717

Είναι άξια σχολιασμού η επιλογή του Πελοπίδα Καλλίρη να εμπιστεύεται για υποψηφίους του Συνδυασμού του νέους ηλικιακά πολίτες.
Ομοίως και η επιλογή των νέων, που συνήθως στέκονται μακριά από τα πολιτικά πράγματα, να συμμετάσχουν στην προσπάθειά του για την «εξέλιξη του τόπου, ως αυτονόητο», όπως είναι το μότο του Συνδυασμού του.
Άλλος ένας υποψήφιος για τη Δύναμη Εξέλιξης, ο Γιώργος Παγιάτης, συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια του Πελοπίδα Καλλίρη με πείσμα και τόλμη, όνειρα και ελπίδα, όπως ο ίδιος δηλώνει.

ΔΗΛΩΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΓΙΑΤΗ

«Στο σταυροδρόμι της κρίσιμης επιλογής για την επόμενη μέρα του τόπου μας, του Δήμου Κορινθίων, έχει φτάσει η ώρα ευθύνης για όλους μας.
Οι νέοι που μάθαμε και συνηθίσαμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ζωής μας σε εποχές που μας στέρησαν τα αυτονόητα, βγαίνουμε μπροστά με πείσμα και τόλμη, με όνειρα και ελπίδα, και με την εμπειρία των παλαιότερων, θα αγωνιστούμε και για το Δήμο που μας αξίζει.


Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με όλες μου τις δυνάμεις, ως
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για να κάνουμε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και υποψ. Δήμαρχο Πελοπίδα Καλλίρη και τους συνοδοιπόρους μας, πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου».

Γεώργιος Παγιάτης
Ιδιωτικός Υπάλληλος
(Χώροι Εστίασης και Αναψυχής)


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.