Λάθη, πολιτική «αφέλεια» ή πολιτική «αλαζονεία» η συμπεριφορά του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Επιμελητήριο;

  1014

  Τραγικά πράγματα γίνονται στο Επιμελητήριο Κορινθίας

  • Όποιος φορέας ζητήσει την αίθουσα για να κάνει εκδήλωση ή παρουσίαση, άμεσα βαφτίζεται και παρουσιάζεται ως εκδήλωση του Επιμελητηρίου

  https://ekorinthos.gr/νέο-πρόγραμμα-leader-τρέχει-το-επιμελητήρι

  • Οι συμμετοχές σε προγράμματα που άλλοι γράφουν και καταθέτουν, βαφτίζονται ως επιτυχία του επιμελητηρίου

  https://streetlife.gr/2019/05/20/megali-prosfora-toy-pitsaki-sto-loytraki-to-open-mall/

  • Η εκμετάλλευση της σελίδας και των χρημάτων του Επιμελητηρίου για προεκλογικούς σκοπούς του προέδρου, έγινε απροκάλυπτα, με πληρωμένη προώθηση στο facebook  όπως όλοι είδαμε

  http://www.korinthiacc.gr/korinthos/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2&articleid=18870

  • Η χρησιμοποίηση του χώρου του Επιμελητηρίου για τοποθέτηση προεκλογικού υλικού του προέδρου θεωρήθηκε δεδομένη , ως να ήταν δικός του επαγγελματικός χώρος.
  • Η συμπεριφορά του προέδρου και οι φραστικές επιθέσεις προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προφανώς από αδυναμία του, είναι πλέον συνεχείς.
  • Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο και με πρόσχημα το απολύτως λογικό, και από όλα τα μέλη του Δ.Σ.  αποδεκτό, θέμα της μεταφοράς 2 εργαζόμενων της Αναπτυξιακής στο Επιμελητήριο, έγινε προσπάθεια να παρθεί απόφαση από τα μέλη του Δ.Σ. ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη και  τις υποχρεώσεις της Αναπτυξιακής έως το 2022, με σημερινή απόφαση. Τι ακριβώς ήθελε να πετύχει ο πρόεδρος;

  Ευτυχώς που η σύνεση και η συνεργασία όλων μας, έδωσε και το αποτέλεσμα που θέλαμε σε σχέση με τους εργαζόμενους και δεν παραπλανηθήκαμε σε μία απόφαση παράνομη και επικίνδυνη.

  • Η απομόνωση του προέδρου, που ο ίδιος με τις πράξεις του προκάλεσε, φαίνεται περίτρανα και όπως είχα πει από πολύ νωρίς. «Σύντομα θα χαθεί ο έλεγχος και θα υπάρξουν φαινόμενα διάλυσης του Επιμελητηρίου».

  Αυτά και μόνο επιγραμματικά, έχω την υποχρέωση να αναφέρω για τώρα.
  Η πραγματική αλήθεια πρέπει να φτάνει στα  μέλη του Επιμελητηρίου γιατί μόνο έτσι μπορούμε να το διαφυλάξουμε.

  Ραψωματιώτης Δημήτρης

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.