Κυριακή 9 Μαΐου 2021: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ποιο το ωράριο

3355

Ανοικτά θα είναι μεθαύριο, Κυριακή 9 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα τα πολυκαταστήματα και τα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κυριακή του Θωμά με ανοικτά τα καταστήματα αλλά και με τα σούπερ μάρκετ, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, που ξεκίνησαν στις 5 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 του μηνός. Επόμενη Κυριακή που θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά είναι η 18η Ιουλίου.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 9 Μαΐου, εν μέσω εκπτώσεων . Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με τη γνωστή μέθοδο του click inside, με την οποία ο πελάτης μπαίνει στο κατάστημα με ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, για την μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα είναι υποχρεωτική η αποστολή SMS στο 13032 «Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών», ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή να συμπληρώσουμε το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης) καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση. Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Οι επόμενες «ανοιχτές» Κυριακές της χρονιάς
Για το 2021 τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά τις παρακάτω Κυριακές :

18 Ιουλίου
7 Νοεμβρίου
12 Δεκεμβρίου
19 Δεκεμβρίου
26 Δεκεμβρίου
Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργούν κατά τις παρακάτω οκτώ (8) Κυριακές:

Την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των δύο τακτικών εκπτωτικών περιόδων
Τις δύο (2) Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων
Την Κυριακή των Βαΐων
Την τελευταία Κυριακή κάθε έτους

Δύο Κυριακές συνολικά κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.