Κτηματολόγιο: Παράταση μέχρι τον Δεκέμβριο 2019 σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία

8230

Ως τις 17 Δεκεμβρίου 2019 παίρνει παράταση η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο για τη Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία λόγω χαμηλής προσέλευσης, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά να καλεί όλους όσοι δεν έχουν ρυθμίσει τις υποχρεώσεις τους να σπεύσουν να το πράξουν. 

Επίσης, παράταση έχει δοθεί στην Π.Ε. Λακωνίας έως 7/1/2020 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας έως 25/2/2020 αλλά σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με την ημερομηνία τελικής υποβολής να παρατείνετε έως και έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Νέα, το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της χαμηλής προσέλευσης ιδιοκτητών στο Κτηματολόγιο, το υπουργείο Περιβάλλοντος δεχόταν πιέσεις τόσο από βουλευτές όσο και από φορείς απ’ όλη την Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσει σε επιμήκυνση του χρόνου ώστε να πειστούν όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους.

Την τροπολογία για την παράταση της προθεσμίας υποβολής κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Μ. Θελερίτη, Γ. Τσόγκας και Γ. Ψυχογιός, και άλλοι 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλ. Καματερός, Γ. Ακριώτης, Σ. Βαρδάκης, Γ. Γκιόλας, Δ. Εμμανουηλίδης, , Μ. Θραψανιώτης, Ν. Συρμαλένιος, Β. Τσίρκας, Γ. Τσιρώνης.

Δείτε αναλυτικά μέχρι πότε ισχύουν οι παρατάσεις σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.