Κωστής Ζερβός – Επιλογή Ευθύνης – Δελτίο Τύπου

704

Δελτίο Τύπου

Από θέση αρχής εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου. Άλλωστε ο διάλογος μεταξύ των προτάσεων για τον τόπο είναι το προνομιακό μας πεδίο. Για εμάς ένα debate θα πρέπει να συγκεντρώνει το σύνολο των υποψηφίων, ή τουλάχιστον όσων έχουν την ευαισθησία να απολογηθούν για τα έργα τους στο Δήμο, αλλά και όσων ελέγχουν τα έργα αυτών.

Πάνω από όλα όμως, σεβόμαστε τους νόμους που διέπουν την εκλογική διαδικασία. Τυπικά δεν έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος. Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και με ξεκάθαρο πολιτικό τοπίο πλέον, θα είμαστε οι πρώτοι που θα διευκολύνουμε την προσπάθεια διενέργειας ενός debate.

Εμείς παλεύουμε αυτή η προεκλογική περίοδος να μετατραπεί σε ένα ουσιαστικό δημόσιο διάλογο με την κοινωνία και να μην εξελιχθούν οι εκλογές, σε εκλογές μηχανισμών και δικτύων.

Ως υπέρμαχοι της διαφάνειας, χαιρετίζουμε την πρόταση και ελπίζουμε να υλοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες που προβλέπονται για ένα τέτοιο εγχείρημα.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.