Στο Κ.Δ.Α.Υ. στο Μπολάτι Κορινθίας, των Ραψωματιώτη, η περιβαλλοντική ομάδα “Act Green” [φωτο]

40809

Στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.∆.Α.Υ.) Κορινθίας στο Μπολάτι Κορινθίας, βρέθηκε η περιβαλλοντική ομάδα “Act Green” του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, με σκοπό να ενημερωθεί για τη λειτουργία του εργοστασίου των αδελφών Ραψωματιώτη σε ότι αφορά την ανακύκλωση στην Ελλάδα.

Η περιβαλλοντική ομάδα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από τους Άρη και Νίκο Ραψωματιώτη. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των μελών του Act Green με τις πολύ σημαντικές και εύστροφες ερωτήσεις, φάνηκε από την παράταση του προκαθορισμένου χρόνου επίσκεψης, καθώς ο Άρης Ραψωματιώτης (πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός) βρήκε τη δυνατότητα για πιο λεπτομερή ανάλυση της διαδικασίας, διαλογής και ανακύκλωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης “Act Green“:

“Ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό πρόγραμμα εθελοντισμού Act Green

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Act Green” του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, το “Act Green” του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, το οποίο υλοποιείται από την Διαπολιτισμική-Περιβαλλοντική Οργάνωση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στο Κρυονέρι Κορινθίας και υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, νέοι εθελοντές από 5 ευρωπαϊκές χώρες συνοδευόμενοι από μέλη της οργάνωσης επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 11.9.2020 το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.∆.Α.Υ.) Κορινθίας στο Μπολάτι Κορινθίας, ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του εργοστασίου, τη διαδικασία, τα ζητήματα και το νομικό πλαίσιο της ανακύκλωσης στην Ελλάδα.

Οι νέοι αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για την ανακύκλωση στην πηγή και τη διαχείριση
των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στις χώρες τους και στην Ευρώπη.”

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.