Δήμος Κορινθίων: Η Γαλάζια Σημαία “φάντασμα” στα Καλάμια που στοιχειώνει…

46214

Στις 11 το πρωί ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του Δημάρχου του Δήμου Κορινθίων κ. Νανόπουλου, στο Δημαρχείο της Κορίνθου με τη συμβολή και τη βοήθεια της κ. Δανιήλ Δήμητρα, Χημικός, η οποία συνεργάζεται αφιλοκερδώς με τον κ. Νανόπουλο, για το πολυσυζητημένο ζήτημα της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία «Καλάμια».

Η κ. Δανιήλ Δήμητρα, με λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επισήμανε τα κύρια Προεδρικά Διατάγματα (άρθρα), που αφορούν στην προστασία τόσο των λουόμενων, όσο των παραλιών, καθώς και στους νόμους, που πρέπει να τηρούν οι Δήμοι, με σκοπό να βραβευτούν οι παραλίες τους με «Γαλάζια Σημαία».

Ωστόσο, αυτό που «βασανίζει» τους Κορίνθιους είναι το θρίλερ, όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, με την παραλία «Καλάμια» και κατά πόσο είναι ικανός ο Δήμος να την αξιοποιήσει, ώστε να βραβευτεί με την πολυπόθητη σημαία!!

Στην ενημέρωση λοιπόν, μάθαμε, ότι η παραλία «Καλάμια» για μια ακόμη φορά ΔΕΝ βραβεύτηκε με Γαλάζια Σημαία, αντίθετα είναι υποψήφια και θα τηρεί όλα τα κριτήρια σαν να είναι βραβευμένη!!

Είχαμε λοιπόν να κάνουμε σήμερα στο Δημαρχείο, με μια άρτια ακαδημαϊκή ενημέρωση από την κ. Δανιήλ, αλλά και με μια μακροσκελή ενημέρωση του Δημάρχου για την Γαλάζια Σημαία «φάντασμα» στην παραλία «Καλάμια»!!

Γαλάζια Σημαία στα Καλάμια του χρόνου… και βλέπουμε (;)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.