Ήττα για την ΑΣΠ Κόρινθος στο Αιγάλεω

44655

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ΑΣΠ Κόρινθος, στο Γυμναστήριο Στ. Βενέτης, εναντίον του ΑΟ Αιγάλεω, για την 1η αγωνιστική της Pre-League Γυναικών.

Το Αιγάλεω επικράτησε εύκολα στο πρώτο σετ, ενώ έκανε το 2-0 σετ με 25-22.

Τα κορίτσια του Άρη Ανδρεόπουλου ανέβασαν ρυθμούς στο τρίτο σετ στο οποίο τελικά επικράτησαν με 17-25 και ξανά μπήκαν στην διεκδίκηση της αναμέτρησης.

Για γερά νεύρα το τέταρτο σετ, με τους γηπαιδέχους τελικά να επικρατούν με 25-23 και να παίρνουν την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Pre-League Γυναικών.

Τα σετ: 3-1 (25-08, 25-22, 17-25, 25-23)

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Θώδη, Παρισάκη, Μανώλικα, Τζαλαλή, Πατεράκη / Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Σολωμού, Κράνη.
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Γιώτα, Αποστολάκη, Παναγοπούλου, Λιουτίκοβα, Λαγουδάκη, Πατουχέα / Μαργαρίτη (λ), Βακάλογλου, Αλατζάκη, Ελευθερίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.