

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Έκανε λόγο για το πρόγραμμα που θα υλοποιήσει την επομένη των εκλογών, αλλά και για το όραμά του σχετικά με το Δήμο Κορινθίων. Τόνισε την ικανότητα και την εμπειρία του να διοικήσει το Δήμο, βασιζόμενος στις θέσεις που κατείχε στο παρελθόν ενώ στο τέλος της ομιλίας ευχαρίστησε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ”Συμμαχίας Πολιτών” και τον κόσμο για την στήριξή τους.










![Δήμος Κορινθίων: Ξεκίνησε η ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Αθίκια [φωτο]](https://moriasnews.gr/wp-content/uploads/2021/12/ΑΘΙΚΙΑ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ-3-218x150.jpg)




