Η υποχρέωση και η υπόσχεση της Σοφίας Χρυσικοπούλου

764

”Αγαπητοί συμπολίτες,

γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι στη Νεμέα. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά, τα τελευταία χρόνια, η καθημερινή επαφή μου με την τοπική κοινωνία αλλά και η ανάγκη ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης των δημοτών στο πρόσωπό μου, με κάνει να νιώθω την ηθική υποχρέωση να διεκδικήσω το αξίωμα του δημάρχου Νεμέας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της 26ης Μαίου 2019, καλείται να αναλάβει νέους ρόλους, πολιτικούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς, ώστε να οδηγήσει τον δήμο στην αρχή μιας νέας εποχής.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο δήμος βρίσκεται σε μια κατάσταση στασιμότητας. Δεν μπορούμε πλέον να στεκόμαστε αδιάφοροι στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο Δήμος μας. Ο τόπος αυτός πρέπει να μας ενώσει. Ενας τόπος που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον καταστήσουν πρότυπο ανάπτυξης. Η τοπική κοινωνία με πνεύμα ενότητας και αφήνοντας πίσω μικροπολιτικές υποσχέσεων και συναλλαγών, καλείται να μετατρέψει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες ανάπτυξης.

Είναι υποχρέωση, στο κάλεσμα των καιρών, να δηλώσω το παρόν, χωρίς να φιλοδοξώ να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Ζω για το δήμο και όχι από το δήμο.

Η ίδρυση της παράταξής μας, στηρίζεται στη διαφάνεια, στις αρχές της συλλογικής λειτουργίας και των δημοκρατικών διαδικασιών.

Σκοπός μας είναι ν αλλάξουμε το σκηνικό στον Δήμο και ν αποδείξουμε ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά και ουσιαστικά στην ανοδική πορεία του τόπου μας. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να διευρύνουμε τους ορίζοντες.

Η αλλαγή όμως για να πετύχει χρειάζεται ανανέωση σε πρόσωπα, όρεξη για δουλειά, φρέσκια οπτική εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες αλλά και προσωπική και επαγγελματική πορεία που αποδεικνύει ήθος και ικανότητα.

Νέοι άνθρωποι της καθημερινότητας που δεν επιζητούν οικονομική εξασφάλιση αλλά διακατέχονται από πνεύμα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Βάζουμε τα θεμέλια μιας διαφορετικής αντίληψης και νοοτροπίας στην αυτοδιοίκηση, θέλοντας τους δημότες συμμάχους και όχι θεατές γιατί σ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Επιλογή μας είναι να μείνουμε μακρυά από προκλήσεις, μεθοδεύσεις και υπόγειες διαδρομές.

Οι κύριοι άξονες προτεραιότητας της προσπάθειάς μας είναι:

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
2. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
3. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ – ΥΠΟΔΟΜΕΣ
4. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
5. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
6. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Υποσχόμαστε ότι δεν θα μηδενίσουμε το έργο και την προσφορά κανενός. Θα είμαστε ανοιχτοί στην εποικοδομητική κριτική, την καλοπροαίρετη διαφωνία, σε προτάσεις και ιδέες.

Απευθύνω κάλεσμα ενότητας σε όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του δήμου, σε όλες τις παραγωγικές τάξεις και κυρίως στους νέους, να μας εμπιστευτούν γιατί το στοίχημα της επιτυχίας είναι υπόθεση όλων μας.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και στη διάθεσή σας.

Σας υπόσχομαι ότι όλοι μαζί θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα με αξιοπρέπεια και θα αποδείξουμε ότι όλοι, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά ώστε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο”.

Η ΝΕΜΕΑ ΜΠΟΡΕΙ, Η ΝΕΜΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

Οι συνεργάτες που στέκονται στο πλευρό μου είναι:

1. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
2. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΔΕΡΒΕΝΗ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
5. ΚΑΚΑΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
6. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΎ ΚΩΝ/ΝΟΥ
7. ΚΟΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
8. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
9. ΛΙΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10. ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
11. ΜΠΑΡΛΑ-ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
12. ΜΠΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
13. ΜΠΟΥΖΙΝΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
14. ΝΙΚΑ-ΤΣΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
15. ΠΕΖΟΥ-ΒΥΖΑ ΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
16. ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
17. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
18. ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19. ΣΑΒΙΔΑΚΗ-ΠΑΤΩΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
20. ΣΑΙΣΑΝΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
21. ΣΚΑΖΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
22. ΣΠΑΝΟΡΗΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
23. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
24. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
25. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
26. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
27. ΤΕΚΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
28. ΤΟΜΠΙΤΖΗ-ΤΕΚΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
29. ΧΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
30. ΧΡΟΝΗ-ΚΟΥΡΕΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΟΦΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.