Η Γκέλυ Σοφού δίνει δυναμικό παρών στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε

1244

Η Γκέλυ, γεννήθηκε στο Ναύπλιο και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου και έζησε έκτοτε.

Με εξειδίκευση στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης , στο Marketing και το Ασφαλιστικό Management, έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, ως κύριο στέλεχος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής αρχικά και της ERGO σήμερα, ιδρύοντας και υποστηρίζοντας, υποκαταστήματα σε Κόρινθο, Τρίπολη και Ναύπλιο, διευρύνοντας έτσι, όχι μόνο τους επαγγελματικούς αλλά και τους κοινωνικούς της ορίζοντες.

Ως μοναδικό στήριγμα, μονογονεικής οικογένειας, η ίδια η ζωή φρόντισε να
σφυρηλατήσει τις ικανότητες της αλλά και το δημιουργικό της πνεύμα! Σε μικρή ηλικία, οικονομικά ανεξάρτητη, με δυναμισμό , ευθυκρισία και δυνατότητα λήψης κρίσιμων αποφάσεων, μπολιάστηκε ταυτόχρονα με την ενασχόληση με τα κοινά.

Άφησε την σφραγίδα της επίσης , στην τοπική Τηλεόραση και ραδιόφωνο (ΑΧΙΟΝ, F1, TOP) , με πλήθος εκπομπών, συμβουλευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα, που την κατέστησαν όχι μόνο αναγνωρίσιμη αλλά και πολύ αγαπητή στον κόσμο .

Οι κάτοικοι της περιοχής που έχει επιλέξει να ζει τις τελευταίες δεκαετίες, άνθρωποι απ` όλες τις ηλικίες , ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, άνθρωποι της αγοράς, του μόχθου, άνθρωποι από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, της ζήτησαν να ασχοληθεί με τα κοινά, από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε επίπεδο Περιφέρειας.

Η καινοτομία, το πρακτικό πνεύμα, η διάφανη διαχείριση, έχοντας γνώση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της κοινωνικής ευθύνης και κυρίως, γνωρίζοντας τον Γιώργο Δέδε, από την εποχή των μαθητικών αγώνων, αφού ανήκουν στην ίδια γενιά, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για συμπόρευση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Ο Γιώργος Δέδες, σαν αυριανός Περιφερειάρχης, είναι εκείνος που μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε Νέους Δρόμους Προόδου και Ανάπτυξης και η Γκέλυ, θέτει τις ικανότητές της στην υπηρεσία του κοινού καλού!

Ήταν αυτό που έκανε πάντα, είναι αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα!

Η ένταξη λοιπόν της Γκέλυς Σοφού, στο συνδυασμό της Κορινθίας για τους «ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» , με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Δέδε , ήταν Μονόδρομος !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.