Η ”έξυπνη πόλη” του Σταυρέλη δίνει ”Πνοή Δημιουργίας” στην Κόρινθο

1663

Ο Νίκος Σταυρέλης έχει θέσει γερές βάσεις για την επόμενη μέρα στο Δήμο Κορινθίων από καιρό.

Το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις του ‘’διαθέτουν’’ μεγάλη βαρύτητα και σοβαρότητα, που βασίζονται στις ανάγκες και στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η βιωσιμότητα, η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής, η ανάπτυξη του Δήμου μα πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος, είναι το κύριο μέλημα του Νίκου Σταυρέλη.

Με ομιλίες, ημερίδες, συγκεντρώσεις, ανέκαθεν ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημέρωνε και συνεχίζει να ενημερώνει τον κάθε δημότη απ΄ άκρη σ’ άκρη, για όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουν και να γυρίσει σελίδα Κόρινθος. Ο κόσμος άλλωστε έδειξε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Σταυρέλη και την ημέρα των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, όταν η Κολιάτσου πλημμύρισε από κόσμο αλλά συνεχίζει να τη δείχνει και στις επισκέψεις που πραγματοποιεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Το ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα που έχει παραθέσει ο Σταυρέλης, περιλαμβάνει έναν Δήμο πρότυπο σε έργα καινοφανή και πρωτοποριακά με την χρήση πληροφορικής, από εξειδικευμένα στελέχη για την ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων.

Η ‘’έξυπνη πόλη’’ θα ‘’εισβάλλει’’ στην καθημερινότητα του πολίτη με μοναδικό στόχο την ‘’Πνοή Δημιουργίας’’ στην πόλη και για μία Κόρινθο των μεγάλων ευκαιριών και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής.

Κάποια ενδεικτικά προγράμματα που έχουν τεθεί επί τάπητος προς εφαρμογή είναι τα εξής:

-Σύστημα έξυπνων αισθητήρων κάδων απορριμμάτων
-Σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων
-Σύστημα φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων
-Σύστημα ευφυούς διαχείρισης χώρων στάθμευσης και ενημέρωσης πολιτών
-Σύστημα έξυπνων φαναριών
-Σύστημα τηλε-διαχείρισης και τηλε-ελέγχου δικτύου ηλεκτροφωτισμού (σύστημα έξυπνου     φωτισμού)
-Σύστημα έξυπνης διάβασης πεζών
-Σύστημα digital signage και έξυπνης στάσης
-Σύστημα διαχείρισης υδάτινων πόρων
-e-ΚΕΠ (αυτοματοποιημένο κέντρο εξυπηρέτησης πολίτη)

Εύα Νιργιανάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.