Γ. Ψυχογιός: Να δοθεί παράταση στην ενίσχυση για την κορινθιακή σταφίδα

948

Η παράταση του καθεστώτος συνδεδεμένης ενίσχυσης στην κορινθιακή σταφίδα για τους δικαιούχους παραγωγούς, με τους όρους που προβλέπονται, επιβάλλεται επειδή μέρος της παραγωγής κορινθιακής σταφίδας δεν έχει ακόμη διατεθεί και δεν είναι δυνατόν να διατεθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία για την συνδεδεμένη ενίσχυση που είναι στις 30/11/2019.

Είναι αναγκαίο να δοθεί παράταση ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι δικαιούχοι να διαθέσουν την παραγωγή τους και να λάβουν την ενίσχυση που τους αναλογεί, η οποία είναι πολύ σημαντική για το εισόδημά τους και θα διευκολύνει τους παραγωγούς να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές και τις λοιπές υποχρεώσεις τους.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χορήγησε την συνδεδεμένη ενίσχυση στους παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας μετά από στοχευμένες ενέργειες στην ΕΕ υποστηρίζοντας σημαντικά το εισόδημα τους, αλλά και το ίδιο το προϊόν που είναι πολύ σημαντικό παγκοσμίως.

Κόρινθος, 27/11/2019

Γιώργος Ψυχογιός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.