Με παλιά φωτογραφία Κορίνθου γράφουν για την… Λάρισα

1224

Συζήτηση έχει προκαλέσει η δημοσίευση άρθρου, από μεγάλο αθηναϊκό ειδησεογραφικό site “Athens Voice”, την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει αναφορά στις ουρές ανθρώπων έξω από την εφορία στην Λάρισα με φωτογραφία τίτλου το κέντρο της Κορίνθου! Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια παλιά φωτογραφία, η οποία απεικονίζει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ανθρώπους να βρίσκονται έξω από τράπεζα.

Ωστόσο, με πιο παρατηρητική ματιά, μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει, ότι πρόκειται για παλιά φωτογραφία και όχι σημερινή, αφού ο καιρός που απεικονίζεται στην φωτογραφία διαφέρει άρδην από τον σημερινό!!

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει και την παρέμβαση της Αστυνομίας, με σκοπό να απομακρύνει τον κόσμο, ο οποίος όμως δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να συνωστίζεται!!

Το αποκορύφωμα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος είναι η λεπτομερής καταγραφή στην… Λάρισα αφού όπως αναφέρει: «έξω από την εφορία Α’ ΔΟΥ στη συνοικία της Φιλιππούπολης μαζεύτηκαν περισσότεροι από 20 άνθρωποι».

Δείτε φωτογραφία από το δημοσιέυμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.