ΕΡΓΑΝΗ : Μάθετε τα ένσημά σας

847

Οι εργαζόμενοι που έχουν καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ μπορούν πλέον να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας  https://employees.yeka.gr για τη σύμβαση εργασίας τους, τον μισθό τους, το ωράριο εργασίας αλλά και για τα ένσημα που έχουν δηλωθεί από τον εργοδότη τους.

Παράλληλα, ο εργαζόμενος μπορεί να ενημερωθεί κατά αυτόν τον τρόπο και για την νόμιμη υπερωριακή απασχόληση αλλά και για την άδεια που δικαιούται.

Ο εργαζόμενος έχει την δυνατότητα πρόσβασης πιλοτικά από τις 18.00 έως τις 08.00 καθημερινά στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο και από τις 15 Ιουλίου για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

https://employees.yeka.gr

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα που έχουν υποβληθεί από την 1 Ιανουαρίου του 2017 και έπειτα.

Ο ενδιαφερόμενος για να ενημερωθεί για όλα τα παραπάνω θα πρέπει:

– Να επισκεφτεί την σελίδα employees.yeka.gr και να βάλει τους κωδικούς taxis.

– Εν συνεχεία στην σελίδα της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης μπορεί να αναζητήσει όλα τα έντυπα τα οποία έχουν υποβληθεί στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ από την επιχείρηση/εργοδότη από την 1η/1/2017 και αφορούν την εργασιακή του σχέση, τα ένσημα , την απασχόλησή του, το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο συμμετέχει, τη μαθητεία ή την πρακτική του άσκηση.

Τα έντυπα αυτά είναι:

Ε3: Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης (Ε3 Αναγγελία Πρόσληψης και Ε4 Συμπληρωματικός Πίνακας Προσωπικού Νέας Πρόσληψης).

Ε4: Πίνακας προσωπικού (Ετήσιος/ Αρχικός/ Ετήσιος Συμπληρωματικός/ Συμπληρωματικός Ωραρίου/ Τροποποιητικός Αποδοχών).

Ε5: Αναγγελία οικειοθελούς αποχώρησης μισθωτού.

Ε6: Καταγγελία σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου (με ή χωρίς προειδοποίηση).

Ε7 Βεβαίωση – Δήλωση εργοδότη για συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου.

Ε8: Αναγγελία υπερεργασίας ή νόμιμης υπερωριακής απασχόλησης.Ε9: Σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ή/και εκ περιτροπής εργασίας.Ε11: Γνωστοποίηση στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας.

Πηγή : dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.