Αλλαγές βόμβα στον ΕΟΠΥΥ: Πώς θα παίρνουμε φάρμακα ξεκούραστα. Καινοτομία, τέλος οι ουρές

1830

Μετά το ξέσπασμα των ασθενών, την ταλαιπωρία και τις απίστευτες ουρές της ντροπής, η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προχωρά σε καινοτόμες αλλαγές στα φαρμακεία, οι οποίες θα διευκολύνουν τους πολίτες και φυσικά τους ασθενείς που πάσχουν από χρόνιες αρρώστιες.

Οι αλλαγές θα είναι ουσιαστικές και θα πραγματοποιηθούν για την εξυπηρέτηση πρωτίστως των ασθενών, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για ώρες στα φαρμακεία, μέχρι να εξυπηρετηθούν και να αποκτήσουν τελικά τα φάρμακά τους.

Για αυτούς τους λόγους, το υπουργείο Υγείας έδωσε άμεση εντολή στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να προχωρήσει στις παραπάνω αλλαγές, έτσι ώστε αυτό το καινοτόμο εγχείρημα να γίνει σύντομα.

Ποια είναι η καινοτομία του ΕΟΠΥΥ;


Ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε, ότι πολύ σύντομα οι ασθενείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν σε συγκεκριμένες ώρες τα φάρμακά τους με ένα απλό τηλεφώνημα  έχοντας κλείσει ραντεβού με τα φαρμακεία. Ο στόχος του ΕΟΠΥΥ είναι να εξαλειφθούν οι ουρές και η ταλαιπωρία των ασθενών. Μένει λοιπόν, να περιμένουμε πότε θα υλοποιηθούν αυτές οι αλλαγές κάνοντας την εξυπηρέτηση των ασθενών ευκολότερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.