Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo» 9, 10 & 11 Νοεμβρίου

14196

250 εκθέτες από όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, προσκαλούν τους επιχειρηματίες της Βιομηχανίας και του Εμπορίου στην 7η διοργάνωση της διπλής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνεται από την o.mind Creatives, στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2019.

Το διπλό εκθεσιακό γεγονός αναδεικνύεται ήδη σε ένα από τα σημαντικότερα για τον κλάδο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με διεθνείς media συνεργασίες και μια σειρά διεθνών προωθητικών ενεργειών από την διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives, με κύριο Moto της «Χτίζουμε Διεθνή Δίκτυα».

Την έκθεση θα εγκαινιάσουν ο  υπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νικόλαος Παπαθανάσης το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 17.00 μμ με την παρουσία εκθετών και επισκεπτών, ενώ νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής θα χαιρετίσει το Διεθνές Συνέδριο του ΕΕΣΥΜ, στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C που γίνονται πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C θα πάρουν μέρος στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του υπ. Περιβάλλοντος κα Σδούκου, αλλά και η Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα Μαρκέλλου. Παράλληλα με την Θεσμική υποστήριξη της Έκθεσης και των Συνεδρίων LOGI.C, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαίες επιχειρήσεις, η δραστηριότητα και η παρουσία των οποίων στη χώρα αποτελούν «οδηγό» της ανάπτυξης, όπως των ΟΛΠ/COSCO, ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Grimaldi Group, Goldair Group, Motor Oil Group, συμμετέχουν στην Έκθεση και παρεμβαίνουν σε διάφορα πάνελ των συνεδρίων LOGI.C.

Κατά τη διάρκεια των 3 εκθεσιακών ημερών, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να βρουν λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του επαγγελματία που ασχολείται με τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τις υπηρεσίες Logistics, τις Εμπορευματικές Μεταφορές, αλλά και το Επαγγελματικό Αυτοκίνητο. Στα δύο εκθεσιακά HALL του Metropolitan Expo, αξιόλογες εταιρείες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα σας ενημερώσουν για σύγχρονες υπηρεσίες logistics και μεταφορών, αυτοματισμούς αποθηκών, τεχνολογίες για Industry 4.0 & Logistics 4.0, αλλά και νέα μοντέλα τρακτόρων των σημαντικότερων αυτοκινητοβιομηχανιών, van και vanette για αστική μεταφορά, αλλά και Ηλεκτροκίνητα Επαγγελματικά Μοντέλα, όπως και οι υπηρεσίες Leasing για επαγγελματικούς στόλους οχημάτων.

Στο πλαίσιο των πολύ-συνεδρίων LOGIC θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα 2 ερευνών της o.mind Creatives με τους στρατηγικούς της συνεργάτες, Optilog Advisory Services για το Digitalization στην Εφοδιαστική Αλυσίδα (Σάββατο 9 Νοεμβρίου) και με την ΕΥ Ελλάς για την εξέλιξη της χώρας ως διαμετακομιστικό κέντρο υπό τον τίτλο «GreeceInternational Freight Center II» (Κυριακή 10 Νοεμβρίου).

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση αλλά και τα συνέδρια LOGI.C μπορείτε να βρείτε στο www.sce.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.