”Δώστε μας τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω κάτω”

1076

Ο Νίκος Σταυρέλης συνεχίζει τις ομιλίες του στα χωριά και τις περιοχές της Κορίνθου. Την Παρασκευή 17 Μαΐου πραγματοποίησε ομιλία σε ένα μέρος ιδιαίτερο για εκείνον, τον Συνοικισμό.

Δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει όλους τους κατοίκους του Συνοικισμού που βρέθηκαν εκεί για να τον στηρίξουν και για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στην περιοχή τους αν εκλεγεί Δήμαρχος, ξεκινώντας με τη δημιουργία του Μουσείου Κειμηλίων, ένα μοναδικό στολίδι ιστορικής σημασίας.

Υποσχέθηκε πως οι αναθέσεις που θα προκύπτουν από τους διαγωνισμούς θα δίνονται σε τοπικά συνεργεία και επιχειρήσεις καταφέρνοντας να μένουν τα χρήματα στον τόπο.

Οι προγραμματικές του δηλώσεις περιλαμβάνουν την ανάπλαση τριών εισόδων για την πόλη της Κορίνθου. Αλλά το κυριότερο απ΄όλα ήταν ο λόγος του πως θα καλεί όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων της Κορίνθου να συναποφασίζουν για τα έργα και τα ζητήματα της πόλης.

Εύα Νιργιανάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.