”Δυνατή Πόλη Ξανά” – Ύδρευση και Αποχέτευση

644

ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Προχωράμε άμεσα σε εξορθολογισμό των εξόδων της ΔΕΥΑΑΡΜ, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μείωση του κόστους της ύδρευσης και της αποχέτευσης για τους δημότες. Επανεξετάζουμε πολύ σοβαρά το κόστος στις Τοπικές Κοινότητες, ειδικά σε αυτές που δεν υδρεύονται από το κεντρικό δίκτυο.

Παράλληλα θα προχωρήσουμε σε επεκτάσεις του δικτύου αποχέτευσης, προκειμένου να συνδέσουμε σε αυτό όλο και περισσότερες περιοχές, αρκετές από αυτές πολύ κοντά στο Άργος.

Το δίκτυο ύδρευσης πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά του Δήμου, αφού είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να εξασφαλίζει νερό για όλους τους Δημότες.

Παράλληλα προχωράμε σε εκτέλεση του έργου του εκσυγχρονισμού του Βιολογικού καθαρισμού (ήδη έχει κατανεμηθεί ποσό 3.500.000€),προκειμένου να πετύχουμε την καλή λειτουργία του, χωρίς οσμές και ρύπανση του Αργολικού Κόλπου.

Στόχος μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων (και αφού επιλύσουμε χωρίς δικαστικούς αγώνες την μεταξύ μας οικονομική διαφορά), ο Κοινός Βιολογικός να λειτουργεί όπως πρέπει, ενώ θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε με επένδυση την τριτοβάθμια  λειτουργία του, προκειμένου να αποδώσουμε το παραγόμενο νερό στους παραγωγούς της περιοχής για πότισμα.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΕΡΝΑΣ

Προχωράμε στην άμεση υλοποίηση της μελέτης που αφορά την αποχέτευση της Λέρνας. Είναι απόλυτα κομβικό έργο, που προστατεύει τις πηγές, από τις οποίες υδρεύεται όλος ο Δήμος μας, αλλά και ο γειτονικός Δήμος Ναυπλίου. Εκσυγχρονίζουμε τα αντλιοστάσια, προκειμένου να έχουμε όσο καλύτερο πόσιμο νερό γίνεται.

Επίσης θα φροντίσουμε για μόνιμη φύλαξη του χώρου των πηγών.

Μελετάμε και εξετάζουμε άμεσα την απομάκρυνση του Νεκροταφείου των Μύλων, που γειτνιάζει με τις πηγές.Περιοχή συνημμένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.