Δήμος Κορινθίων: Ειρωνικές απαντήσεις στις αντιδράσεις των πολιτών. Μουδιασμένη επικοινωνιακή πολιτική

679

Για ακόμα μια φορά, ο Δήμος Κορινθίων φανέρωσε στους πολίτες την απαράδεκτη επικοινωνιακή πολιτική, που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών στα Social Media (συγκεκριμένα στο Facebook).

Αλλά ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή.

Εχθές, στις 2 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Κορινθίων κοινοποίησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ανακοίνωση, η οποία ανέφερε την πολύωρη διακοπή νερού στις περιοχές της Κορίνθου, Ξυλοκέριζας και Εξαμιλίων. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άργησαν να έρθουν – συγκεκριμένα να γραφτούν- τα παράπονα των αγανακτισμένων πολιτών κάτω από αυτή την ανάρτηση, αφού δεν είναι λίγες οι φορές, που ο Δήμος Κορινθίων αντιμετωπίζει προβλήματα με το νερό, με αποτέλεσμα να το διακόπτει για ώρες (υπενθυμίζουμε η τελευταία διακοπή νερού στον Δήμο μας έγινε εν μέσω lockdown και κράτησε αρκετές ώρες!!).

Τα σχόλια λοιπόν, των πολιτών κάτω από αυτή την ανάρτηση του Δήμου ήταν, προφανώς, καυστικά και ειρωνικά, προκαλώντας, όπως φάνηκε, την έντονη αντίδραση και τα ειρωνικά σχόλια – απαντήσεις του Δήμου Κορινθίων. Χαρακτηριστικές απαντήσεις του Γραφείου Τύπου του Δήμου σε σχόλια πολιτών:

«Η ανακοίνωση ενημερώνει το δημότη για την βλάβη, τις συνέπειες και την μέριμνα ώστε η ταλαιπωρία να είναι η μικρότερη. Κανείς δεν επιδιώκει την ταλαιπωρία των δημοτών. Θα έπρεπε να μην υπάρξει ανακοίνωση της υπηρεσίας;»!!!

«Οι βλάβες δεν επιλέγουν εποχή. Συμβαίνουν δυστυχώς και επισύρουν ταλαιπωρία την οποίαν δεν επιδιώκει κανένας δήμος για τους πολίτες του, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες

Από ότι φαίνεται, η χθεσινή διακοπή νερού έφερε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα… όπως την ανεπίτρεπτη επικοινωνιακή πολιτική του Δήμου μας. Προφανώς, το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου λησμονεί, ότι τα Social Media του Δήμου ανήκουν στον Δήμο και δεν πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό, ώστε να συνομιλείς και να ειρωνεύεσαι τους πολίτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.