Απίστευτο! Στηρίζεις κόμμα, παίρνεις καρέκλα !

114624

Σεβασμός στους γηραιότερους απολίτιστοι! «Σήκω να κάτσει η γιαγιά σου», «Σήκω να κάτσει ο κύριος», έτσι μάθαμε στα σπίτια μας, έτσι έμαθε και ο Μητσοτάκης και έδωσε «καρέκλα» στον 80χρονο συνταξιούχο Κωνσταντίνο Πατέρα,  και όχι μια οποιαδήποτε καρέκλα. Καρέκλα διοικητού σε Νοσοκομείο, από αυτές που τις παίρνεις άμα πληροίς τυπικά προσόντα.

Από σεβασμό όμως, όπως προ είπαμε, η καρέκλα δόθηκε στον κ. Πατέρα και ας μην πληρούσε τα τυπικά προσόντα. Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, πριν τις εκλογές, σε συνάντηση που έγινε μεταξύ του Μητσοτάκη και του Πατέρα π.K (aka πριν Κανονικότητας), με πρωτοβουλία του Μητσοτάκη, ο Πατέρας τον «παρακάλεσε» να πάρει μια θεσούλα διοίκησης, άπαξ και βγει πρωθυπουργός ο πρώτος, όπερ και εγένετο.

Δεν πρόλαβε να κάτσει και λύσσαξαν άπαντες.

  • Μα μπορεί στην ηλικία του να διοικήσει ολόκληρο Πανεπιστήμιο ;

Μπορεί ξεμπορεί, δεν πρόλαβε να δείξει και παραιτήθηκε.

Και σήμερα το πρωί μίλησε για τον καλό λογαριασμό που έκαναν σαν καλοί φίλοι στο franchise της Κρατικής Τηλεόρασης, ΣΚΑΙ:

«Εγώ παρακάλεσα τον κύριο πρωθυπουργό όταν θα γίνει εξουσία και αν θέλει, επειδή δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα να μου δώσει μία από αυτές τις θέσεις»

-Και τι απάντησε ; ρωτά η παρουσιάστρια

-Δεν διαφώνησε, ανταπαντά με φυσικότητα ο Πατέρας

– Μισό λεπτό!, σαν από μηχανής θεός παρεμβαίνει ο Πορτοσάλτε, «δεν διαφώνησε, έμεινε άλλαλος, σας είπε «μην ανησυχείς ;»

– Όχι, όχι συνεφώνησε, απάντησε ο Πατέρας…

Ε και βγήκαν κάποιοι και κάποιες κακοπροαίρετοι να μιλήσουν για ρουσφέτι..

Είπαμε! Από σεβασμό στους γηραιότερους! Και από τον λογαριασμό τον προεκλογικό. Και από την στήριξη που θα έχει το κόμμα. Και από οξεία Κανονικότητα..

Την προσευχή σας παρακαλώ.

Πάτερ ημών δος ημιν κουράγιο να βαστήξουμε την Κανονικότητα…

The Παραπολιτίque

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.