Ανακοίνωση συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, απολογισμός πεπραγμένων και ανακοίνωση προγραμματικών δηλώσεων

499

“Ο συνδυασμός μας  και εγώ ως υποψηφιος δήμαρχος, θα κατέβουμε και πάλι  στην διεκδίκηση του δήμου και στην εκλογική αναμέτρηση,  που θα μας οδηγήσει στη νίκη”.

Στις 24 Μαρτίου 2019 στις 7 το απόγευμα σε ένα κατάμεστο από δημότες Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο δήμαρχος έκανε απολογισμό έργου της 5ετούς θητείας του. Ανακοίνωσε ένα κομμάτι του προγράμματος του για την επόμενη τετραετία και συγχρόνως αναφέρθηκε στα έργα της πρώτης θητείας του 2006-2010 τα οποία αποτελούν σταθμό στην ιστορία του τόπου.

Στην συνέχεια της ομιλίας του ανέφερε επίσης:

“Σήμερα που αναγγέλλω την υποψηφιότητα μου, έχω να πω ότι είμαι και πάλι παρών, και είμαι  έτοιμος να δώσω νέους αγώνες. Κι έχω να πω επίσης, ότι τελικά, αν αγαπάς τον τόπο σου,  κι αν οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο  για τον συμπατριώτη σου, ο χρόνος στη πολιτική δεν σου είναι ποτέ αρκετός”.

Η παρουσία όλων εσάς ήταν μεγάλη μας τιμή!

Σας Ευχαριστούμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.