Άλλος ένας γνωστός Κορίνθιος στηρίζει τον Πελοπίδα Καλλίρη

773

Ο πάντα δραστήριος στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Κορινθίων και ευρύτερα, Αν. Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μήλιος, ξεκαθαρίζει τη στήριξή του στον Πελοπίδα Καλλίρη. Απ’ ότι φαίνεται, σύσσωμη η ”θεσμική” Νέα Δημοκρατία του Δήμου Κορινθίων στηρίζει ανοιχτά πλέον τον Πελοπίδα.
Μαθαίνουμε δε ότι ακολουθούν δημόσιες τοποθετήσεις και άλλων γνωστών και ισχυρών (εκλογικά) Κορίνθιων, υπέρ του Αντιπεριφερειάρχη και του συνδυασμού του για το Δήμο Κορινθίων.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΗΛΙΟΥ

Σε πρόσφατη παρέμβασή μου,  περιέγραψα τι δε θα ψήφιζα στο Δήμο Κορινθίων. Σε όλη μου την πορεία, κάθε επιλογή μου είναι δημόσια και ξεκάθαρη.

Με εφόδια τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από τη διαδρομή μου σε θέσεις υψηλής διοικητικής  και διαχειριστικής ευθύνης, όπως και τη συνεπή και ανιδιοτελή συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μας, τα κριτήρια της επιλογής μου για την επόμενη μέρα του Δήμου Κορινθίων, εστιάζουν στην ικανότητα, την ειλικρίνεια και την αποτελεσματικότητα. Αυτά τα κριτήρια, είναι βέβαιο ότι τα ικανοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, Πελοπίδας Καλλίρης. Στηρίζω την υποψηφιότητά του και θα συνεργαστώ μαζί του για να γίνουν πράξη τα αυτονόητα, που στον τόπο μας δεν είναι δεδομένα.

Δημήτριος Μήλιος


Δ/ΝΤΗΣ  Δ/ΝΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ & ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.