Ακούμε, μαθαίνουμε, ρωτάμε, ενδιαφερόμαστε για τον Αυτισμό

1043

Το Φάσμα Σωματείο Γονέων Παιδιών με Αυτισμό & Aspeger Κορινθίας διοργανώνει την Τρίτη Ημερίδα για τον Αυτισμό στο Λουτράκι.

Δελτίο τύπου

3η Ημερίδα για τον Αυτισμό

Συνεχίζοντας τη προσπάθεια μας να ενημερώσουμε όσους περισσότερους γίνεται για το Αυτισμό, ανακοινώνουμε την 3η Ημερίδα μας που θα γίνει την 23η Νοεμβρίου 2019 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Η Ημερίδα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες και εκπαιδευόμενους στην ειδική αγωγή καθώς και όσους ενδιαφέρονται ή πρέπει να ενδιαφέρονται για το θέμα του Αυτισμού.
Οι εισηγητές και η θεματολογία της ημερίδας την καθιστούν ενδιαφέρουσα και επίκαιρη, με δεδομένη την φιλοσοφία του σωματείου μας να υπάρχει ενημέρωση του κορινθιακού κοινού, με εναλλαγή προσώπων και θεμάτων σε κάθε μας δράση.
Για πρώτη φορά συμπράττουν στην Ημερίδα μας ο Ροταριανός Όμιλος Κορίνθου (Rotary Club “Korinthos”) καθώς και το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα .
Για όσους επιθυμούν βεβαίωση παρακολούθησης από την Ημερίδα μας μετά το πέρας της, πρέπει να στείλουν τα εξής στοιχεία στο mail fasmakorinthos@gmail.com Ονοματεπώνυμο τηλέφωνο Emai.
Στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της ημερίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.