Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών

210

Η ρύθμιση για τις οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, δήμους και εφορία, η 13η σύνταξη, οι μειώσεις στο ΦΠΑ είναι μέτρα που δίνουν ανάσα σε εκατομμύρια πολίτες. 
Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών.
Μας κατηγορούν πως ψηφίζουμε σήμερα αποσπασματικά, με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές. Τους διαβεβαιώνουμε, πως η πρόθεση και η μέριμνα μας ήταν και είναι πάντα η άμβλυνση των προβλημάτων και η άρση των ανισοτήτων για τους ανθρώπους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 
Τα μέτρα αυτά, που ψηφίζουμε, είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Βήμα-βήμα στη χώρα δημιουργείται κανονικότητα. Βήμα-βήμα ανοίγει, με αγώνες και θυσίες, ο δρόμος για την ανάπτυξη. Αλλά για ποια ανάπτυξη μιλάμε? Δική μας αγωνία είναι η ανάπτυξη για τους πολλούς, η ανάπτυξη για τους λαούς. Παλεύουμε με πείσμα για αυτήν. Νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί κάνουν επίθεση, προβάλλουν μιαν άλλη ανάπτυξη, δήθεν πολλά υποσχόμενη, δήθεν για το καλό μας και για το καλό της χώρας. 
Εμείς προχωράμε ρεαλιστικά και ενωτικά, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στους ανθρώπους, την καθημερινή τους ζωή και τις ανάγκες τους.

Ακολουθεί η ομιλία της κα Θελερίτη στη Βουλή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.