Ν. Μαργέτης: “Αποτέλεσμα που δίνει δύναμη αλλά και τρομερές ευθύνες”

628

-Ολοκλήρωση των εκλογών του Ε.Π.Σ. Κορινθίας

Στη κάμερα του Morias News μίλησε ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ε.Π.Σ. Κορινθίας και αναπληρωτής ταμίας, Νικόλαος Μαργέτης, για το τι θα επακολουθήσει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Κόρινθο αλλά και για τα ζητήματα που πρόκειται να αντιμετωπιστούν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαργέτης ανέφερε πως υπάρχουν πολλά ζητήματα στη καθημερινότητα των σωματείων για τα οποία αναζητούνται λύσεις. Ένα από αυτά είναι η παρουσία ιατρών και νοσηλευτών στους αγώνες και τα πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν.

Την ανησυχία του εξέφρασε για την οικονομική κατάσταση του Ε.Π.Σ., χαρακτηρίζοντάς την <<τραγική>>. Επεσήμανε πως τα μοναδικά έσοδα προκύπτουν από τα δελτία και τις ποινές και όπως είναι φυσικό, δεν επαρκούν για την πλήρη κάλυψη των εξόδων, ενώ παράλληλα η πολιτεία έχει σταματήσει τις επιχορηγήσεις τα τελευταία 2 χρόνια.

 Για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων, τα σωματεία θα προβούν σε αναζήτηση χορηγών για την εξάλειψη των αμφιβολιών που υπάρχουν για την επιβίωση αυτών.

Στο διάστημα των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν και οι προκηρύξεις για τους μελλοντικούς αγώνες και τα πρωταθλήματα.

 

Η νέα σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κορινθίας   έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχάλης Τσιχριτζής

Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Πετρόπουλος

Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Μπίτζιος

Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Βράκας

Ταμίας: Νικόλαος Ραχανιώτης

Αναπληρωτής Ταμίας: Νικόλαος Μαργέτης

Μέλη: Νικόλαος Δεσποτάκης, Γεώργιος Σπηλιώτης, Γεώργιος Παπαϊωάννου, Δημήτριος Φλεβάρης

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.