Διαχειριστής

26η… στους 50!

26η… στους 50!
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Δεν το λες και άσχημα, είναι γεγονός! Στους 50 δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου για το 2018 είναι η Πελοπόννησος, μια Περιφέρεια η οποία έχουμε συνηθίσει – η αλήθεια είναι – να φιγουράρει στην λίστα με τις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης. Οι 50 προορισμοί στην ανατολή του νέου έτους επιλέχθηκαν από τους συντάκτες του ταξιδιωτικού περιοδικού Travel and Leisure και παρ ότι υπάρχει μια ευφορία, ε όσο να πεις το να είσαι κάτω από το Ουζμπεκιστάν, ένα ρίγος σου φέρνει!
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας θα μου πείτε όμως αφού κάτω από εμάς είναι το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το πολυδιαφημισμένο Μπαλί αλλά και οι Βρυξέλες που όσο να πεις έναν «αέρα» ευρωπαϊκό τον έχουν!
Πόση σημασία έχουν όλα αυτά για την οικονομία της Περιφέρειας μας; Ενδεχομένως ελάχιστη για κάποιους, σημαντική για άλλους .
Το σημαντικό είναι η Πελοπόννησος ν αποτελεί προορισμό, να διαφημίζεται, να προτείνεται παράλληλα όμως να αναβαθμίζεται , να εκσυγχρονίζεται , να αναπτύσσεται για να μπορεί όχι μόνο να υποδέχεται τους πολίτες του κόσμου αλλά και να τους μετατρέπει σε πρεσβευτές της!
Αυτό αν μη τι άλλο είναι το στοίχημα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.