255.00 ευρώ έρχονται στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Κορίνθου!

765

Ανανέωση εξοπλισμού για το Χειρουργείο στο Νοσοκομείο της Κορίνθου μετά την απόφαση για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  αξίας 255 χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2014-2020

Η προμήθεια αφορά:

  • σε κλίβανο ατμού με ατμογεννήτρια προϋπολογισμού 115.000€
  • σε φορητό ακτινοσκοπικό μηχάνημα για ορθοπεδική χρήση προϋπολογισμού 90.000€ και
  • σε πλήρες αναισθησιολογικό συγκρότημα προϋπολογισμού 50.000

Σύμφωνα με την Διοίκηση “η προμήθεια του συγκεκριμένου εξοπλισμού, ήταν απολύτως αναγκαία λόγω της παλαιότητας των ήδη υπαρχόντων ειδών και το σχετικό αίτημα έτυχε αποδοχής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με βάση και τον βαθμό ωριμότητας του υποβληθέντος φακέλου. ‘Ερχεται δε να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών της Διοίκησης που στοχεύουν στην ανανέωση του εξοπλισμού του νοσοκομείου Κορίνθου, που επί σειρά ετών, δεν είχε πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον σε αυτό το εύρος.

Το νοσοκομείο παράλληλα ενισχύεται και σε ανθρώπινο δυναμικό αφού εγκρίθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο  η προκήρυξη δύο (2) επιπλέον θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ και συγκεκριμένα:

  • Μίας (1) θέσης Παιδιάτρου στο βαθμό Επιμελητή Β’
  • Μιας (1) θέσης Ακτινολόγου στο βαθμό Επιμελητή Β’

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων ορίζεται από 4-5-2018 έως 24-5-2018 ώρα 23:59.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.