200 στρέμματα “έρχονται” στο Δήμο, Μάρτιο του 2019!

548

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες σε λιγότερο από χρόνο – κατά κυριότητα στο Δήμο Κορινθίων 200 από τα 300 στρέμματα της συνολικής έκτασης

Άλλη οδός φαίνεται να υπάρχει προκειμένου το 6ο Σύνταγμα Πεζικού , σήμερα Κέντρο Κράτησης μεταναστών, να περιέλθει στην Αυτοδιοίκηση και να αξιοποιηθεί αναλόγως. Η οδός αυτή περνά μέσα από Ταμείο στο οποίο ο χώρος έχει παραχωρηθεί από το Υπουργείο με το οποίο ταμείο ο Δήμος συνδιαλέγεται και έχει ήδη συμφωνήσει!

Η συμφωνία και η νομολογία θα αποδώσουν στο Δήμο Κορινθίων 200 από τα 300 στρέμματα του 6ου Συντάγματος (κατά κυριότητα) , έκταση πλέον του 50% την οποίαν ο Δήμος θα αξιοποιήσει συνδέοντας οικιστικά την γύρω περιοχή με αυτήν αλλά και οδικά με τον παρακείμενο κόμβο της Νέας Εθνικής Οδού!

Η προγραμματική αναμένεται οσονούπω. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η πολεοδόμηση της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ολοκληρωμένη παρέμβαση που ο δήμος σχεδιάζει. « Από το 2007 έχουμε αποφάσεις Δ.Σ για παραχώρηση του στρατοπέδου στο Δήμο. Με τις αποφάσεις αυτές έχω πάει και στον Υπουργό τον Πάνο τον Μπεγλίτη αλλά και στον Γενικό Γραμματέα τότε Πελοπίδα Καλλίρη αλλά δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζω να διεκδικώ με φωνή για τον δήμο μου και χωρίς να γλύφω καμία κυβέρνηση» η αναφορά Πνευματικού στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου και ανακοινώθηκε πως η όλη διαδικασία ακριβώς επειδή μιλάμε για έναν ιδιοκτήτη και όχι πολλούς θα περαιωθεί σύντομα, ο Δήμαρχος έδωσε χρονοδιάγραμμα λιγότερο του έτους! «Είναι ένας χώρος τεράστιας αξίας kαι θα περιέλθει στο Δήμο κατά κυριότητα σε λιγότερο από ένα έτος!»

Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.