20 και πλέον “Συμμάχους” παρουσιάζει απόψε ο Βασίλης Νανόπουλος

824

Από την καρδιά του δήμου, το Δημαρχείο της πόλης έρχεται η ηχηρή απάντηση του Βασίλη Νανόπουλου για τις δημοτικές εκλογές του Μάη απόψε στις 18:00! Ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρουσιάζει στην αίθουσα του μικρού θεάτρου, 20 και πλέον υποψηφίους της “Συμμαχίας Πολιτών”, ανθρώπους που τάσσονται στο πλευρό του για την αλλαγή , ονόματα τα οποία και αίσθηση θα προκαλέσουν αλλά και δια παντός θα εξανεμίσουν σενάρια – φήμες και ευσεβείς πόθους περί οπισθοχώρησης, περί αδυναμίας ψηφοδελτίου και άλλων τινών που δεν αποδεικνύουν παρά την δυναμική της υποψηφιότητας Νανόπουλου στην κάλπη του 2019.

Η εκδήλωση αναμένεται εκτός από την παρουσίαση των υποψηφίων να βγάλει και “ειδήσεις” αφού έχει προηγηθεί η θυελλώδης συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, καταγράφεται όμως παράλληλα και η σιωπή από το στρατόπεδο της έτερης ενδεχόμενης πάντα υποψηφιότητας. 

Σε κάθε περίπτωση, ο Βασίλης Νανόπουλος απόψε δηλώνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο ¨παρών”, δημιουργώντας ενδεχομένως και πανικό αφού τις αναφορές των προηγούμενων ημερών περί “καθυστέρησης στην ανακοίνωση υποψηφίων” διαδέχτηκαν οι αναφορές περί “βιασύνης στην ανακοίνωση”.

Τα υπόλοιπα, αμέσως μετά την αποψινή εκδήλωση!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.