168 υποψήφιοι στηρίζονται από την Πνοή Δημιουργίας στο δήμο Κορινθίων

1525

Δελτίο Τύπου

Η «Πνοή Δημιουργίας», απόλυτα πιστή στις δεσμεύσεις αλλά και τις αρχές της κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Κορίνθου το ψηφοδέλτιο της, με απόλυτο σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης.
Μακριά από τεχνάσματα και τακτικές παραπλάνησης ο επικεφαλής ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ένα πλήρες ψηφοδέλτιο 68 στελεχών που αφορούν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλου του Δήμου Κορινθίων (51 τον ανώτατο αριθμό) και το τοπικό συμβούλιο Κορίνθου (17 τον ανώτατο αριθμό), ενώ παράλληλα δήλωσε την στήριξη της «Πνοή Δημιουργίας» σχεδόν σε όλα τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια των τοπικών
συμβουλίων των κοινοτήτων, συνολικά 100 στελεχών.

Σύνολο 168 υποψήφιοι στηρίζουν αλλά και έχουν την απόλυτη στήριξη του συνδυασμού μας.
Αυτά για να μην ταΐζει κανείς κουτόχορτο τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων. Η επιλογή μας να ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ τις τοπικές κοινωνίες και να ταυτιστούμε με τα ανεξάρτητα τοπικά ψηφοδέλτια, είναι βασική αρχή δημοκρατίας και τιμής προς τους πολίτες.

  1. Δεν πήγαμε απέναντι από τα χωριά μας και δε διχάσαμε τους κατοίκους απλά και μόνο για να περιχαρακώσουμε τους ψηφοφόρους μας. Αυτό το κάνει όποιος ΦΟΒΑΤΑΙ τους Κορίνθιους.
  2. Οι τοπικές κοινωνίες ξέρουν ποιοι πρέπει να τους διοικήσουν τα επόμενα χρόνια και δεν έχουν ανάγκη από καπελώματα.
  3. Το πρόβλημα στον δήμο Κορινθίων δε λύνεται με το βάρος των φακέλων ή το μάκρος αλλά με την ποιότητα και την αξιοσύνη.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Κορινθίων και την ελευθερία τους.

Όποιος ζει σε ψεύτικους παραδείσους θα ξυπνήσει στην κόλαση της
πραγματικότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.