15.000 και…serfαρε ελεύθερα στο Δήμο Βέλου-Βόχας

1928

Free wifi προσφέρει στους δημότες του ο Δήμος Βέλου – Βόχας! Η αίτηση του για οικονομική ενίσχυση της τάξεως των 15.000 ευρώ έγινε αποδεκτή και έτσι σύντομα η εγκατάσταση του εξοπλισμού που θα προσφέρει την ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα ξεκινήσει. Η εγκατάσταση θα γίνει σε δημόσια κτίρια και δημόσιους χώρους με τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο να δηλώνει ευχαριστημένος διότι “ο δήμος παραμένει δραστήριος στον τομέα των τεχνολογικών εξελίξεων, δημιουργώντας υποδομές που στοχεύουν στις ανάγκες της νέας γενιάς και όχι μόνον.”

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη», εντάχθηκε στο πρόγραμμα και έλαβε το “πράσινο φως” με 15.000 ευρώ. Είναι δε ανάμεσα στους πρώτους 2800 Ευρωπαϊκούς Δήμους από τους 13000 που έχουν υποβάλει μέχρι τώρα αίτηση για ενίσχυση! 

Τα σημεία Wi-Fi πρόκειται να εγκατασταθούν σε δημόσιους χώρους του δήμου, όπως δημόσια κτίρια, πλατείες, παιδικές χαρές,  κ.ά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.