Θ. Πισιμίσης:”Mεγάλη πολιτική πρωτοβουλία η ίδρυση της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου”

971

Σε δήλωση προέβη ο περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Πισιμίσης για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορούσε την Περιφερειακή Τράπεζα Πελοποννήσου.Ο κ. Πισιμίσης , γνωστός επιχειρηματίας στην Κορινθία, αντιλαμβάνεται την σημαντικότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η δήλωση του:

Ιδιαίτερα σημαντική η απόφαση του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορούσε την Ιδρυση της Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου. Την μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την ίδρυση του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που θα δώσει νέα και πρωτοπόρα ώθηση στην οικονομία της Περιφέρειας μας, την οποία πιστεύει και στηρίζει σύσσωμη η παράταξη μας. Στο όραμά μας αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό επίσης, πως βρίσκονται υποστηρικτές όπως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ο περιφερειακός εκπρόσωπος των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου κ. Γιάννης Τρουπής, αλλά και οι εκπρόσωποι της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Παγώνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντάς και ο Γραμματέας κ. Δημήτρης Βερδελής., την στάση των οποίων χαιρετίζω, διότι αντιλήφθηκαν το ρόλο και την βαρύτητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. Με την Περιφερειακή Τράπεζα θα ξεπεραστούν τα προβλήματα των συστημικών τραπεζών και οι αδυναμίες του τραπεζικού συστήματος,που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι οι επιχειρηματίες .. Η ανάγκη χρηματοδότησης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας έξω από τις συστημικές και συνεταιριστικές τράπεζες είναι επιτακτική. Είναι πολύ σημαντικό, υγιές και αισιόδοξο για τον τόπο μας αλλά και για την ομαλή ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας όλες οι επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου μας να πιστέψουν, να εμπιστευτούν και να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η Περιφερειακή αρχή. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.