11 συλλήψεις στην Κορινθία

54

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 900 άτομα, εκ των οποίων τα 648 ήταν ημεδαποί και 252 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 677 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 167 άτομα, από τα οποία 99 ήταν ημεδαποί και 68 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 81 άτομα. Όσον αφορά στην Κορινθία συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα ως εξής: Δύο ημεδαποί για κλοπή. Ένας ημεδαπός για ναρκωτικά. Ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο. Τέσσερις ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.