“Τα βρήκαν” Αρτοποιοί και Επιμελητήριο

1711

Η αμοιβαία στήριξη και συνεργασία ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης των Αρτοποιών της Κορινθίας με το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Πρόεδρο του Παναγιώτη Πιτσάκη. Η αντιπροσωπεία της Συντεχνίας υπό τον Πρόεδρο Γιάννη Βακάλογλου βρέθηκε στην Ερμού προκειμένου να θέσει στο τραπέζι της συζήτησης τα «αγκάθια» του κλάδου όπως είναι ο υψηλός συντελεστής ΦΠΑ αλλά και οι παραβάσεις στις οποίες υποπέφτουν αρτοποιοί της Κορινθίας αναφορικά με την παραγωγή και διακίνηση του άρτου και να ζητήσει την βοήθεια του Επιμελητηρίου στην επίλυση τους. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης δεσμεύτηκε για την προώθηση τους στους ιθύνοντες ικανοποιώντας το αίτημα της αντιπροσωπείας.

Η συνάντηση, πρέπει να σημειωθεί, πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τον Γιάννη Βακάλογλου να δηλώνει την αρωγή της Συντεχνίας στην προσπάθεια της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου στη νέα σελίδα που άνοιξε ενώ έκλεισε με την από κοινού συμφωνία για δράσεις και συνέργειες στη Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO προκειμένου να προωθηθεί ο Ελληνικός Παραδοσιακός Φούρνος.

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.