ΤΑ ΩΡΑΙΑ… ΤΟΥ ΜΟΡΕΑ: Θ. Μανάβης: Ανίκανη να δώσει λύσεις η δημοτική αρχή Παπακυριάκου (ή αλλιώς: «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε)

895

 

Επανέρχεται ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βέλου – Βόχας κ. Θανάσης Μανάβης στην κριτική του προς τη Δημοτική αρχή με νέο δελτίο τύπου το οποίο αξίζει να σχολιαστεί ακόμα και φράση – φράση (τα σχόλια είναι μέσα σε παρένθεση).  Στο νέο «ανακοινωθέν» χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία, (βέβαιο, μάλλον θα εννοεί και ξέχασε να το γράψει), ότι η δημοτική αρχή του κ.Αννίβα Παπακυριάκου, έξω και πέρα από κάθε πρόθεση, (προς Θεού, είπε κανείς κάτι;), αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών.

Κάποιοι συμπολίτες μας βλέποντας την κατάσταση να επιδεινώνεται καθημερινά, αφήνουν αιχμές  και για την μείζονα αντιπολίτευση, (και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο), θεωρώντας ίσως ότι δεν έπρεπε να τους “αφήσουμε σε χλωρό κλαδί” ή  και να διαφωνούμε ακόμα και στο τι μέρα είναι. (ε, λοιπόν όχι!).
Είναι μία άποψη την οποία κατ’ αρχήν σεβόμαστε και την ακούμε πολύ προσεχτικά.(μάλιστα)
Το 2014 οι συμπολίτες μας πείσθηκαν ότι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του κάνουν “χρηστή διοίκηση” και του έδωσαν την εκλογή από την πρώτη Κυριακή. (σαν δεν ντρέπονται λιγάκι)
Σήμερα 4 σχεδόν χρόνια μετά, όλα μοιάζουν και είναι διαφορετικά στον δήμο Βέλου-Βόχας! (έχουν αλλάξει τα πράγματα, για όσους δεν κατάλαβαν).
Η διαχείριση έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα…η χρηστή έχει εδώ και καιρό εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο (που πήγε άραγε η χρηστή;), τόσο των στελεχών της δημοτικής αρχής και περισσότερο από το λεξιλόγιο των πολιτών.
Πρώτα από όλα δεν υπάρχει καν διαχείριση.(τι υπάρχει;).   Όλα τα προβλήματα είναι ΑΛΥΤΑ  στο κόκκινο,(ίσως και μαύρο), οι άρχοντες του δημαρχείου δεν μπορούν να δώσουν καμία λύση και το μόνο που τους ενδιαφέρει πλέον είναι να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους για να συνεχίσουν το ίδιο προσωπικό έργο! (προσωπικό όταν λέτε; Καμιά μεζονέτα;).
Τα ανακαλύψαμε σήμερα όλα αυτά; (όχι!)
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.(έτσι!)
Η μείζονα αντιπολίτευση δεν έλειψε από κανένα δημοτικό συμβούλιο και από κανένα θέμα. (ήταν πάντα εκεί, θέλει να πει, είχε πιάσει στασίδι).
Δεν επιδόθηκε σε στείρα αντιπολίτευση όμως, απλά και μόνο για να ικανοποιήσει λαϊκιστικά μία μερίδα πολιτών που βλέπουν την πολιτική ως αρένα. (λαϊκίστικα θέλει να πει, απλά το τονίζει στη λήγουσα για να ακούγεται καλύτερα).
Πάντα είχαμε θέσεις για τα θέματα και δουλέψαμε συστηματικά και θεσμικά δίνοντας τον χρόνο στον κ. Παπακυριάκο να υλοποιήσει έστω και κάποιες από τις ατελείωτες υποσχέσεις που έδινε σε όλα τα θέματα. (του δόθηκε δηλαδή και περίοδος χάριτος του Δημάρχου που όλο παραπονιέται).
Η στείρα αντιπολίτευση δεν ταιριάζει στην Νέα Πνοή (όχι δεν ταιριάζει)
Κάναμε γόνιμη αντιπολίτευση όπως υποσχεθήκαμε στους πολίτες του δήμου μας μόλις αναλάβαμε τα καθήκοντα μας. (και τις υποσχέσεις τις κρατάμε εμείς)
Αυτό προφανώς προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί η δημοτική αρχή και άρχισε να ξεπερνά τα όρια. (εκτός ορίων λέγεται αυτό)
Ο δήμαρχος και η ηγετική του ομάδα επιδιώκει να γίνει καθεστώς που θα βρίσκει τρόπο να μένει στην εξουσία ενώ ο δήμος μας κυριολεκτικά και πρακτικά ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. (εδώ πάει το: «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»).
Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό. (Τέλος!)
Δική μας πρόθεση είναι να αναστρέψουμε την πορεία του δήμου και να την οδηγήσουμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη. (να πάμε τον τόπο μπροστά)
Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο δήμο δεν σταμάτησε ποτέ γιατί ζούμε και ονειρευόμαστε στην περιοχή μας μία καλύτερη ημέρα. (κι έναν λαμπερό ήλιο θα προσέθετα εγώ)
Από την εποχή των κολλητών και αρεστών, με την βοήθεια των συμπολιτών μας θα περάσουμε στην εποχή των ικανών, που δεν θα ζουν από τον δήμο αλλά θα αφιερώσουν την ζωή τους στον δήμο Βέλου-Βόχας. (Νυν υπέρ πάντων ο αγών)
Είναι απαίτηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς. (το επιζητά καθημερινά)
Μπορούμε να αλλάξουμε τον δήμο και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό». (θα θυσιαστούμε αν χρειαστεί)
«ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ (Θα μπορούσε κανείς να προσθέσει: Νέο αίμα, φρέσκο οξυγόνο, καθαρά χέρια, κ.τ.λ.)

Μετά τιμής,

Αριστοφάνης

https://www.youtube.com/watch?v=JeJnB4LgMR0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.