Τα σχέδια έκτακτης ανάγκης σε φειγ βολάν

595

Ρώτησε ο κ. Μανάβης τον δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκοεαν υπάρχει σχέδιο εκτάκτου ανάγκης στον δήμο. Η ερώτηση θύμιζε κοινοβουλευτισμό καθότι έγινε εγγράφως και είχε εκείνο το “ερωτάται ο δήμαρχος”.Και πολύ σωστά το έθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος, με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι, πλην όμως είναι και δημοτικός σύμβουλος ο κ. Μανάβης και λογικά αυτή την ευαισθητοποίηση θα έπρεπε να την είχε εξ αρχής. Αλλά αυτό είναι μια συνήθης ιστορία που την συναντάμε συχνά πυκνά και διαπιστώνουμε το μεγαλείο της αυτοδιοίκησης.

Τώρα θα μου πεις και ο δήμος Κορινθίων έχει βγάλει σχέδιο, λέει, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, μετά απο 12 χρόνια, αλλά εαν ρωτήσετε κάποιον απο τους αρμοδίους , ουδείς γνωρίζει τι λέει το σχέδιο αυτό.

Συνεπώς, καλό είναι να υπάρχουν τα σχέδια αντιμετώπισης πυρκαγιών πλημμυρών και κυρίως σεισμών,αλλά να μην γίνονται ερωτήσεις και δημοσιοποιήσεις για το θεαθήναι.

Να μην γίνονται τα σχέδια και οι ερωτήσεις φειγ βολάν.

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.