Τα αυγά άρχισαν να σπάνε νωρίς!

554

«Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν τρως» λέει ο λαός μας και είναι μια φράση που στην πολιτική χρησιμοποιείται αφειδώς, ειδικά για εκείνους που επιδιώκουν να τα έχουν με όλους καλά!

Στην Κόρινθο του 2018 τούτο δεν βρίσκει εφαρμογή αφού τα αυγά έχουν από νωρίς αρχίσει να σπάνε απειλώντας να μετατρέψουν την πόλη σε μια τεράστια ομελέτα που μόνο πίσω θα την αφήσει, τουλάχιστον έως και τις εκλογές!

Τι σου λέω αναγνώστη μου Δευτεριάτικα, του Αγίου Γεωργίου Μεγάλη η χάρη του!

Σου λέω πως οι προθέσεις και οι διαθέσεις άρχισαν να ξεκαθαρίζουν , το ίδιο και οι συμμαχίες, οι επιθυμίες, οι στηρίξεις!

Το ζήτημα βέβαια είναι οι «αναταράξεις», διότι μην γελιέται κανείς μας, θα υπάρξουν!

Λόγου χάρη!

Βλέπεις την φωτογραφία με το κοινό δείπνο του πρώην Προέδρου και πρώην συντρόφου του Αλέκου Πνευματικού και νυν υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χασικίδη  με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας – συν τοις άλλους-. Η φωτογραφία έρχεται να εντείνει τις φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Πιτσάκη να επιθυμεί τον Χρήστο Χασικίδη στο μέγαρο της Κολιάτσου και… η πρώτη καραμπόλα έρχεται!

Θα παραμείνουν οι καλές και αγαστές σχέσεις Δήμου και Επιμελητηρίου, Δημάρχου δηλαδή και Προέδρου;

Αν όχι οι «αναταράξεις» είναι πολύ συγκεκριμένες και με… παρελθόν! Θυμηθείτε τα «έργα και τις ημέρες» των κυρίων Πνευματικού και Νανόπουλου και την συνεργασία που ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου;

Θυμηθείτε το Επιχειρηματικό Πάρκο που έμεινε στους τίτλους, τα κρουαζιερόπλοια που ολοκληρώθηκαν σε 5 χορούς και λίγα drinks,θυμηθείτε την έκθεση που ήθελε ο Βασίλης Νανόπουλος να κάνει στο κέντρο της πόλης αλλά δεν τα κατάφερε!

Θα μου πείτε το επιχειρηματικό προχωρά… και ο χώρος για την Πελοπόννησο EXPO έχει ήδη δοθεί!

Έχει;

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στην ερώτηση του Moriasnews για το θέμα της έκθεσης στην τελευταία του συνέντευξη, η τελική απόφαση της λιμενικής επιτροπής εκκρεμεί και τούτο διότι προϋπόθεση ήταν τα σχέδια της κατασκευής από πλευράς Επιμελητηρίου τα οποία και προσφάτως δόθηκαν!

Όσο για το Επιχειρηματικό Πάρκο , ο εντεταλμένος παραιτήθηκε και αποχώρησε  (Μπάμπης Ντιγκιρλάκης) και άλλος δεν έχει οριστεί!

Έχουν σχέση τα έργα και οι ενέργειες υπέρ της πόλης με τις πολιτικές συμμαχίες; Η εμπειρία δυστυχώς λέει πως έχουν, κάποιες φορές μάλιστα και  απόλυτη! Είναι έτοιμες οι πλευρές εκατέρωθεν για τις αναταράξεις; Θα φανεί! Το βέβαιον είναι πως τα αυγά έχουν ήδη σπάσει!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.