Τατούλης προς Σαμαρά: “Δεν έπεσα ποτέ στα γόνατα!” – Θα είμαι ξανά υποψήφιος

503

«Κρατάμε ψηλά τη σημαία της ανεξαρτησίας της παράταξής μας από οποιονδήποτε θέλει να παρεισφρήσει ή να χάσει την ταυτότητά του. Από αυτή τη βασική μας αρχή εμπνεόμαστε και με αυτήν θα πορευτούμε στο μέλλον.Η Νέα Πελοπόννησος θα είναι πάλι δυναμικά παρούσα στις εκλογές του 2019»,δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης από την Καλαμάτα όπου βρέθηκε, κάνοντας έναν απολογισμό σε έργα κυρίως στρατηγικού σχεδιασμού που έχουν λάβει τον δρόμο της υλοποίησης αλλά και άλλα που έχουν πάρει την έγκριση της κυβέρνησης, μετά και το 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο.
Έχοντας στην ατζέντα του τις μεγάλες ανακοινώσεις του συνεδρίου για το νομό Μεσσηνίας, αλλά και την επιτυχή κατάληξη,όπως όλα δείχνουν του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Τατούλης μίλησε ανοιχτά και με άλλο ύφος. Στέλνοντας μηνύματα στο εσωτερικό της παράταξης του ,υπογράμμισε στάσεις και συμπεριφορές γαλάζιων συμβούλων της «Νέας Πελοποννήσου», τα οποία έσπευσαν να προβούν σε δηλώσεις αμφισβήτησης των όσων ανακοινώθηκαν στο συνέδριο, δείχνοντας ουσιαστικά τον δρόμο «εξόδου» τους από την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου.
Παράλληλα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τη Μεσσηνία ήταν επίσης ένα ηχηρό μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό Αντωνη Σαμαρά , πως δεν τον αγγίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
Η φράση πως «στα 35 χρόνια του δημόσιου βίου μου δεν έχω γονατίσει μπροστά σε κανέναν» είναι χαρακτηριστική όπως και η σύγκριση του πολέμου που υπέστη το 2008, όταν συγκρούστηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.. «Συγκρούστηκα με τον πανίσχυρο τότε Πρωθυπουργό και δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό του 2008, γιατί θεωρούσα ότι οδηγούσε τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση».
Συμπέρασμα ; Όταν έχεις υποστεί έναν τέτοιο πόλεμο από έναν πανίσχυρο πρωθυπουργό και το σύστημά του ,και επιβιώνεις,τι σκιαχτείς από έναν πρώην που επιδιώκει να κηδεμονεύσει την Πελοπόννησο;
Οπωσδήποτε όμως η επίσημη ανακοίνωση Τατούλη κινητοποιεί όλους τους συμβούλους της παράταξης ,διότι τους υποχρεώνει να επισπεύσουν να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους για τις προσεχείς εκλογές.

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.