Σταυρέλης: Μονίμως ο δήμαρχος “δεν ήξερε τίποτα”

623

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον αντιδήμαρχό  κ. Παρτσινέβελο και τους ατυχείς χειρισμούς του ,όπως χαρακτηρίστηκαν απο την δήμαρχο, σχετικά με την ένταξη του δήμου Κορινθίων στο πρόγραμμα προσχολικής αγωγής των νηπίων , αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σταυρέλης.
“Στη προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Δήμαρχος επέριψε τις ευθύνες στον Αντιδήμαρχο κ. Παρτσινέβελο λέγοντας χαρακτηριστικά “ότι ήταν ατυχής ο χειρισμός του κ. Παρτσινέβελου” σχετικά με την ένταξη του Δήμου Κορινθίων στο πρόγραμμα προσχολικής αγωγής των νηπίων , ανάμεσα στους 184 δήμους της χώρας.
Μάλιστα λήφθηκε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (για άλλη μία φορά ως έκτακτο θέμα) να ζητηθεί η απένταξη του Δήμου από το πρόγραμμα. Στην απόφαση αυτή απείχα περιμένοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχοι να δώσει εξηγήσεις, επειδή απουσίαζε, δεδομένου ότι ο κ. Δήμαρχος δε γνώριζε το θέμα, αν και κατηγορήθηκα από τον ίδιο για το θέμα αυτό.
Και μετά από λίγες ημέρες ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών με ανακοίνωσή του καταγγέλει το Δήμαρχο για το θέμα αυτό και όπως προκύπτει γνώριζε το θέμα.
Από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση έχει γίνει γνωστό ότι πρώτα ενημερώθηκε ο Δήμαρχος για την ύπαρξη του προγράμματος, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε να ασχοληθεί με το θέμα ο Αντιδήμαρχος.
Πράγμα το οποίο και έγινε.
Το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής ο κ. Παρτσινέβελος δεν το υπέγραψε αμέσως, αλλά μετά από μία εβδομάδα.Οι λόγοι κατανοητοί!!!
Το θέμα το έθεσα εκ νέου στη προχθεσινή συνεδρίαση και απάντηση δεν πήρα.
Όλως τυχαίως ο κ. Παρτσινέβελος απουσίαζε εκ νέου στην αρχή της συνεδρίασης και όταν ήλθε δεν μπήκε στην αίθουσα να συμμετάσχει προκειμένου να μην δοθούν εξηγήσεις.Τυχαίο;;;
Ο κ. Δήμαρχος μάλιστα δήλωσε ότι έχει στο γραφείο του την παραίτηση του κ. Παρτσινέβελου. Δεν κατανόησα τους λόγους που μας το είπε, ούτε και με ενδιαφέρει.
Και στην περίπτωση των αγώνων πάλης στα κλουβιά δεν ήξερε τίποτα.Ο κ. Οικονόμου λέει ότι τα ήξερε όλα. Ποιόν να πιστέψουμε.
Και στην περίπτωση του κ. Παρτσινέβελου δεν ήξερε τίποτα. Τα γεγονότα τον διαψέυδουν.Ο κ. Παρτσινέβελος δημοσίως δεν μιλά. Τι να πιστέψουμε;;;
Με αυτά και με αυτά δυστυχώς λειτουργούμε στο Δήμο μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.